ODS Jablonec nad Nisou: Vyjádření primátora Kroupy je zcela účelové s cílem poškodit ODS

22.08.2019 16:47

Prohlášení dosavadního primátora Milana Kroupy v dnešním článku na serveru libereckezpravy.cz chápeme jako bezprecedentní útok na Občanskou demokratickou stranu bez jakýchkoliv důvodů.

ODS Jablonec nad Nisou: Vyjádření primátora Kroupy je zcela účelové s cílem poškodit ODS
Foto: ODS
Popisek: ODS

Reakci Milana Kroupy vnímáme v kontextu úterního (20. 8.) jednání o nové koalici, kdy Milan Kroupa přišel na ODS s požadavkem na post primátora nebo uvolněného náměstka pro svou osobu. ODS tento požadavek rezolutně odmítla a uvedla, že Milan Kroupa nebude ani primátorem, radním, natož uvolněným.

ODS na mimořádném zastupitelstvu 15. 8. 2019 nepodpořila odvolání primátora Kroupy z obavy možné destabilizace magistrátu, neboť na funkci primátora jsou navázána práva a povinnosti, jejichž neplnění by mohlo činnost magistrátu ohrozit a poškodit občany našeho města. 

Za současného stavu je klub zastupitelů ODS připraven okamžitě dát podnět na svolání mimořádného zastupitelstva v co nejkratším termínu, jehož jediným bodem bude odvolání stávajícího primátora Milana Kroupy. 

Závěrem jednoznačně vyzýváme primátora, pokud ví o nějakých nelegálních penězovodech na magistrátu města Jablonec nad Nisou, aby konal svou povinnost a podal trestní oznámení. 

Jeho vyjádření je zcela účelové s cílem poškodit ODS. Chápeme ho jako způsob, jak se udržet na křesle primátora za každou cenu.

Miloš Vele, předseda zast. klubu ODS
Boris Pospíšil, místopředseda MS ODS

Zmíněný článek ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…