ODS: Klub zastupitelů odmítá obstrukce při dostavbě Městského okruhu

26.05.2017 4:31

Usnesení klubu zastupitelů ODS při ZHMP ke stavu Městského okruhu

ODS: Klub zastupitelů odmítá obstrukce při dostavbě Městského okruhu
Foto: ODS
Popisek: ODS

Klub zastupitelů ODS hlavního města Prahy:

1. Odmítá obstrukce při dostavbě Městského okruhu, které způsobuje tato neakceschopná koalice ANO, ČSSD, a Trojkoalice v čele s primátorkou Adrianou Krnáčovou.

2. Konstatuje, že Městský okruh je klíčová dopravní stavba celoměstského významu, se kterou nemá být hazardováno v zájmu zelených ideologických experimentů.

3. Bude navrhovat Zastupitelstvu hl. m. Prahy zařazení bodu „Problematika dostavby Městského okruhu“ tak, aby Pražané dostali vysvětlení, proč někteří představitelé magistrátní koalice záměrně blokují dostavbu této klíčové dopravní stavby.

Předsedkyně klubu zastupitelů pražské ODS Alexandra Udženija říká: „Znovu se ukazuje, jak nesourodý slepenec je magistrátní koalice v čele s primátorkou Krnáčovou. Díky jejich neakceschopnosti trpí Pražané v dopravních zácpách a řešení je bohužel v nedohlednu. Vůbec nechci ani domýšlet, co by teď Pražané dělali bez tunelu Blanka a ostatní infrastruktury, která se udělala za vlády ODS.“

„Nerozumím snaze Zelených. Přijít na poslední chvíli s podmínkami, které v konečném důsledku mohou odložit dostavbu vnitřního okruhu o několik let, je téměř zločinem na obyvatelích Prahy. Doprava v Praze musí být pro všechny, tedy i pro lidi, kteří jezdí autem. Argumenty Zelených se mohou zdát na první pohled líbivé, jsem ale přesvědčen, že v konečném důsledku jim jde jen o to, aby žádný vnitřní okruh nebyl. A to není v zájmu Pražanů.“ dodává předseda pražské ODS Filip Humplík.

Alexandra Udženija
předsedkyně klubu ODS při ZHMP

Filip Humplík
předseda pražské ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…