ODS Liberec má nové vedení

13.02.2019 20:30

V pondělí 11. února 2019 členové místního sdružení ODS Liberec volili ze svého středu místní radu. Ta jako základní orgán sdružení má zodpovědnost za činnost strany v období mezi místními sněmy. Předsedou místní rady byl zvolen Ondřej Červinka.

ODS Liberec má nové vedení
Foto: ODS
Popisek: ODS

Místopředsedy se stali ekonom a bankovní manažer Martin Hoza a obchodní manažer Daniel Ragín. Členy místní rady byli zvoleni – člen rady města Petr Žídek, zastupitelé Lumír Vadovský a Tomáš Hampl, dále Petra Havlínová, Jiří Kittner a nováčkem v místní radě je Martin Trita. 

“Mám radost ze složení nové místní rady. Je v ní zkušenost, bude mít přímý kontakt s libereckou komunální politikou díky účasti našich zastupitelů a jsou v ní i nové tváře s potenciálem se prosadit,“ řekl Ondřej Červinka předseda místní rady ODS.

Místní sdružení ODS Liberec vyslovilo jednoznačnou podporu svému členovi Edvardu Kožušníkovi, kandidátovi ODS do Evropského parlamentu v letošních květnových volbách, který se volebního místního sněmu v Liberci také zúčastnil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…