ODS na Praze západ chce lídrem do sněmovních voleb Jana Skopečka

28.01.2017 16:29

ODS na Praze západ chce, aby lídrem strany ve Středočeském kraji do letošních sněmovních voleb byl Jan Skopeček, ekonomický expert ODS a radní Středočeského kraje pro oblast vzdělávání a sportu. Na kandidátku do sněmovních voleb také nominovala jako jedničku za Prahu západ Tomáše Vaňka, vědeckého pracovníka v oboru přírodních věd ze sdružení ODS v Horoměřicích, Petra Langa, soukromého podnikatele z Dolních Břežan, a Filipa Kohutiče, místostarostu Horoměřic. O konečné podobě celé kandidátky pro Středočeský kraj budou občanští demokraté rozhodovat už tuto sobotu v Nymburku.

ODS na Praze západ chce lídrem do sněmovních voleb Jana Skopečka
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Tyto volby jsou zásadní pro budoucnost České republiky. Hraje se v nich o to, zda ANO obsadí post předsedy vlády. Nedovolme to!“ vyzval předseda ODS na Praze západ Michael Pánek. „Nominovali jsme dobré kandidáty, se kterými můžeme uspět. Středočeská ODS je silná a očekávám, že náš výsledek bude mezi nejlepšími v republice,“ říká Pánek.
 
Tomáš Vaněk v průběhu jednání také navrhl usnesení vyzývají k tomu, aby ODS nepodpořila zavádění směrnice o zbraních. Ta by dopadla například i na lidi, kteří mají doma vzduchovku – i na tu by podle ní museli mít zbrojní průkaz. Usnesení odmítající směrnici delegáti jednohlasně přijali.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…