ODS vítá, že koalice pracuje s našimi návrhy

11.02.2019 19:34

Zastupitelé za ODS navrhovali na konci loňského roku navýšit investice o 1,7 mld. Kč, což bylo ještě o 500 milionů více než je současný návrh koalice. ODS zároveň připomíná, že město s investicemi 18 mld. Kč pracovalo už v roce 2009.

ODS vítá, že koalice pracuje s našimi návrhy
Foto: ODS
Popisek: ODS

„V navržených investicích stále chybí klíčové kapitoly jako investice do Vysočanské radiály, která je nezbytná pro plánovanou úřednickou čtvrť nebo investice do výstavby Alzheimer center a domovů pro seniory a také vyšší investice do opravy Libeňského mostu, na který je alokováno jen 10 milionů.

Nechceme jen kritizovat, jde nám hlavně o to, aby se v Praze začalo investovat v klíčových oblastech. Je vidět, že Rada postupuje podle našeho plánu z konce loňského roku a plánuje snižovat běžné výdaje, a naopak zvyšování investic v Praze, tak jak navrhovala ODS,“ říká předseda pražské ODS a pražský zastupitel Tomáš Portlík.

„Původní zrušený záměr P+R parkoviště na Zličíně počítal s více jak 3000 parkovacími místy a řešil komplexně parkovaní, autobusovou dopravu a dopravní situaci v okolí P+R. Teď se bude začínat od začátku a nový záměr řeší v dané lokalitě jen parkování: Jeho umístění v obytné zóně zhoršuje dopravní situaci pro místní obyvatele, nehledě na fakt, že kapacita bude o 2/3 nižší než u původního projektu,“ dodává předseda pražské ODS a pražský zastupitel Tomáš Portlík.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.