ODS vyšle do boje o Senát lékaře Tomáše Kocourka

06.06.2020 10:02

Občanská demokratická strana bude v letošních volbách do Senátu v obvodu číslo 63 podporovat Tomáše Kocourka. Dvaačtyřicetiletý lékař má za sebou práci primáře operačních sálů přerovské nemocnice, nyní působí na nemocničním urgentním příjmu, jako ortoped i jako soudní znalec ve zdravotnictví. Především však na Přerovsku a Hranicku pracuje jako lékař zdravotnické záchranné služby. Tomáš Kocourek není členem ODS, sdílí s ní však stejné hodnoty a na její kandidátce se před dvěma lety stal přerovským zastupitelem.

ODS vyšle do boje o Senát lékaře Tomáše Kocourka
Foto: Hans Štembera
Popisek: ODS, ilustrační foto

Tomáše Kocourka nominovalo regionální sdružení ODS, se kterým tento týden souhlasila i výkonná rada strany. „Doktor Kocourek je skvělý lékař, ale také vynikající manažer. Najdete ho vždy tam, kde je třeba rychlé a efektivní pomoci lidem. Nebojí se zodpovědnosti a správně se rozhoduje,“ říká předseda ODS v Olomouckém kraji Michal Zácha.

Sám Kocourek jde do voleb s cílem pomoci Přerovsku, Hranicku i obyvatelům Oderských vrchů, kteří patří do volebního obvodu 63. V minulosti například úspěšně inicioval zvýšení počtu posádek zdravotnické záchranné služby umístěných v Přerově. Jeho tématem je proto zdravotnictví a související témata včetně péče o seniory. „Ve své každodenní praxi lékaře vyjíždějícího k pacientům vidím, co vše by bylo třeba v našem zdravotnictví změnit. Věřím, že po aktuální epidemii koronaviru bychom to měli být právě my, kdo pomůže lépe nastavit celý systém,“ říká Tomáš Kocourek.

Tomáš Kocourek je ženatý, s manželkou Zuzanou mají dvě tříleté dcery.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.