OMMO: Co staronového v kauze KD Repre Most?

09.01.2016 20:59

Na webových stránkách našeho hnutí jsme zahájili seriál článků na staronové téma - kauza prodeje KD Repre. Řekl bych, že jeho protagonisté a skoro hlavní hráči se mají nač těšit...

OMMO: Co staronového v kauze KD Repre Most?
Foto: Občané městu, město občanům
Popisek: Občané městu, město občanům

Stejně jako Vás i nás zajímá (námi dlouhodobě sledovaný vývoj v kauze KD Repre v Mostě, jedné z významných polistopadových tzv. tunelářských kauz na úrovni komunálních vazeb politických a podnikatelských .... více zde).

Kauze se v poměrně intenzivní míře věnoval a věnuje L. Vaněk, předseda OMMO. Ten také v nedávném dopise oslovil primátora Mostu za účelem získání informací a vysvětlení o nakládání s veřejným majetkem, a to také ve spojitosti s šířením tendenčně neúplných informací v médiích.

Budeme tedy očekávat reakci vedení města Mostu, a také Vás s jejím obsahem postupně seznámíme, neboť svobodný přístup k informacím je občanům ČR zaručen zákonem č. 106/1999.

A protože se k celé věci "usilovně" vyjadřuje i mostecký týdeník Homér, nemyslíme si, že "náhoda je v tomto případě blbec". Naopak. Byl to totiž právě zmíněný, jinak "řízený" týdeník, v jehož "divadelní" režii se za prodej KD Repre tolik plédovalo (viditelně min. v období let 2009 - 2010).

Apropós, že výsledek vývoje v kauze Repre nemusí těšit některé "zainteresované" politiky, podnikatele a tzv. manažery v pozadí, jsme pochopili mj. i z toho, že od jistého "MANAŽERA" nám novoročenka 2016 nepřišla. Oproti předchozím letům jsme čekali třeba něco v duchu letícího raketoplánu a on ani holub letos nedoletěl.

Hm, asi se něco "soudruhům" nepovedlo...

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

6:03 Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obchvatu