Oblastní rada hradecké ODS rozhodla o své rezignaci

22.11.2014 18:21

V sídle hradecké ODS na svém mimořádném jednání zasedala Oblastní rada ODS Hradec Králové, aby po proběhlých volbách vyhodnotila politickou situaci.

Oblastní rada hradecké ODS rozhodla o své rezignaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Letící pták

Vzhledem k tomu, že se nepodařilo se ctí obstát v proběhnuvších senátních a komunálních volbách, a také v jarních volbách do Evropského parlamentu, rozhodla oblastní rada jednomyslně o své rezignaci. Zároveň byl vypsán lednový termín Oblastního sněmu, který by měl zvolit vedení nové. Termín byl zvolen s ohledem na řádnou přípravu a projednání nových kandidátů na členy rady v jednotlivých místních sdruženích. Tři zvolení zastupitelé města, všichni zkušení politici, by měli pokračovat v podpoře projektů, které byly i součástí volebního programu ODS. Vedení hradecké ODS děkuje všem, kteří ještě neztratili důvěru v kandidáty této strany, v její politiku a program a svým hlasem podpořili kandidáty zejména v podzimní volební sérii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…