Okamura: Ano, lidé mají fóbii - a vědí, z čeho. Z invaze nepřátelských vetřelců

26.06.2015 20:15

Drtivá většina obyvatel České republiky má dnes fobii z imigrantů, ale NENÍ to xenofobie, tedy strach z neznámého, nebo rasismus. Je to strach z něčeho, co známe. Je to strach z nenávistné násilné a panovačné islámské ideologie. Je to strach z desítek tisíc mladých muslimů, kteří sice neumí číst ani psát, neumí žádné řemeslo, ale umí střílet z kalašnikova nebo sestrojit domácí bombu. Je to strach z nenávisti a frustrace běženců, kteří neváhají vypalovat celé čtvrti a zneužívají své hostitele. Nejsou to uprchlíci, je to invaze nepřátelských vetřelců.

Okamura: Ano, lidé mají fóbii - a vědí, z čeho. Z invaze nepřátelských vetřelců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Desetileté zkušenosti ze všech zemí Evropy ukazují jediné - muslimští imigranti se nebudou snažit včlenit ani naučit se náš jazyk. Budou se sdružovat a jejich imámové jim budou vykládat, co je všechno u nás špatně a co je potřeba změnit podle práva šaríja. Neexistuje jediný příklad ze západní demokratické země, kde by došlo k přijatelné integraci muslimů.

Poslední léta nás politici, média a takzvaní odborníci přesvědčovali, že imigrace není problém, že imigranty dokonce potřebujeme, abychom nevymřeli a že tento problém se už vůbec netýká České republiky.

Jsem rád, že dnes tento problém museli přiznat i ti, kdo před nedávnem problém imigrace popírali a z těch, kdo před problémy dlouhodobě varovali a kteří na nebezpečí upozorňovali jako jsem já, dělali xenofoby.

Náš strach z imigrantů a muslimů je zcela oprávněný. Je třeba plnou vahou jednotné politické scény žádat po Bruselu, aby okamžitě přestal přijímat nelegální imigranty a všechny země v nichž nelegálové končí, aby imigranty nekompromisně vracely, odkud přišli. Je potřeba zavést nulovou toleranci imigrace a okamžitě zrušit štědrý sociální systém států EU vůči imigrantům, který je tím hlavním lákadlem.

Je třeba říct, že ani zrušení kvót nic neřeší. Žijeme v schengenském prostoru a v momentě, kdy jakákoli jeho země přijme nelegála a dá mu vízum, povolení k pobytu a volnému pobytu, tak daný imigrant už může přecházet evropské hranice po libosti. A některé země už tím ostatním také vyhrožují.

To, oč musíme dnes usilovat, není tedy jen zrušení kvót, to klíčové je, aby všechny země v schengenském zavedly nulovou toleranci nelegální imigrace.
SPD je sice mladé hnutí s několika tisíci členy, ale už jsme ke spolupráci na zavedení nulové tolerance a na zrušení kvót vyzvali naše evropské partnery, kteří mají zastoupení v Europarlamentu. Mám na mysli frakci, kterou vede Národní fronta Marine Le Pen.

Na toto téma hodláme také iniciovat celoevropské referendum, které by mělo být závazné pro všechny země Evropské unie.
V případě, že Evropská unie nebude schopná problém řešit, je třeba zcela vážně přemýšlet o vystoupení z Evropské unie a schengenského prostoru. Na toto téma bychom rádi v takovém případě iniciovali referendum v České republice. Tento návrh jsme již minulý týden navrhli přímo v Poslanecké sněmovně, ale hlasovalo pro něj pouze 11 poslanců. To je neuvěřitelné pohrdání lidmi.

Pasové kontroly na hranicích jsou menší zlo než divoké hladové a agresivní hordy v českých a moravských městech. Ano, imigranti se často chovají doslova jako zvířata.

Pochopitelně je tu otázka proč se děje to, co se děje. Proč Evropská unie připouští masový příliv uprchlíků do Evropy. Imigrace totiž nic neřeší - jen v Africe přibývá ročně tuším přes dvacet milionů obyvatel ročně - takže i kdyby jich Evropa ročně pobrala deset milionů, tak chudých v Africe neubude.
Jediné řešení je odstranit důvody imigrace. Jedním z důvodů je agresivní politika USA, tím mám na mysli přestat s destabilizací států v Africe a na Blízkém východě.

Jak nedávno uvedl veterán z Afghanistánu plukovník Skácel, Irák byl kdysi hradbou proti snahám šíitů pronikat a ovlivňovat dění ve zbytku světa. Zavražděný Kaddáfí byl zase hradbou na severu Afriky, a kdyby žil, tak dnes by přes Libyi nevozili imigranty převaděčské africké gangy.

Kulturní identita s námi roste od okamžiku, kdy jsme začali hrát jako malí kuličky. Nigerijci, Súdánci či Arabové kuličky nehráli, museli se rvát každý den o chleba a přežití. Člověk v určitém prostředí vyrůstá, a to ho ovlivňuje.

A spolu s mnoha odborníky se zcela vážně obávám, že vlna, která se na nás řítí, jsou někým řízení vetřelci.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…