Okamura: Jedinou šancí na změnu je volit ty, co se na zločinech uplynulých let nepodíleli

06.01.2014 11:16

Otevřený dopis Tomio Okamury občanům Zlínska.

Okamura: Jedinou šancí na změnu je volit ty, co se na zločinech uplynulých let nepodíleli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Vážení spoluobčané,

víc než dvacet let se tu opakují volby a nic nemění. U moci se střídá ODS, lidovci (dnes zčásti vtělení do Kalouskovy TOP 09), sociální demokraté a ať už je u vesla kdokoli, na rozkrádání naší země se nic nemění. Voliče ignoruje vládní pravice i levice.

Příčina je jediná - zatím tu žádnou demokracii nemáme, jde jen o její velmi falešnou napodobeninu. Ve skutečné demokracii mají poslední a kontrolní slovo a pravomoci občané. I proto se demokracie jmenuje demokracie - vláda lidu. Vládě elit se říká jinak, třeba autokracie nebo oligarchie. U nás se ujal trefný název kleptokracie, protože naše elity nespojuje ideologie nebo rod, ale krádeže.

Dosavadní strany jsou odpovědné za devastaci státu

Pokud chceme, aby se něco změnilo, abychom se my i naše děti měli lépe, není důležité, zda vládne pravice či levice, ale aby vládli slušní, inteligentní a poctiví lidé. To, že tu žije mnoho lidí na hranici bídy, není práce, není na důchody, lidé jsou beztrestně okrádaní podvodníky, lichváři, exekutory a také státem, je dané jedinou věcí - zákony a jejich dodržování tu schvalují a hlídají naprosto nekompetentní lidé. Je jedno, zda jsou jen hloupí nebo zlí nebo uplacení. Ve veřejné správě nemají co dělat. Bohužel když zvolíte gaunera nebo hlupáka, neexistuje nyní šance, jak ho z funkce dostat.

Chtějme osobní odpovědnost politiků

Jedinou možností, jak docílit změny, je změna systému a zavedení přímé osobní, hmotné a trestní odpovědnosti politiků, jejich odvolatelnost a odvolatelnost špatných zákonů a pravidel nebo naopak možnost dosažení požadovaných změn občanským referendem. Je nutná přímá odpovědnost každého, kdo rozhoduje o veřejném majetku či osudech svých spoluobčanů.

Změnu přináší jen Úsvit

Změnou není volba kandidátů stran, které tu po léta zkorumpovaný systém budovaly. Jedinou reálnou šancí je volit ty, kdo se na zločinech uplynulých let nepodíleli, ty, kdo přichází se změnou, která přináší vymahatelnou odpovědnost politiků, ale například i soudců.

Takovou změnu prosazuje hnutí Úsvit přímé demokracie a jejím kandidátem do Senátu je MUDr. Pavel Talaš, celoživotní nestraník, čestný a nezpochybnitelný člověk, který celý život zachraňoval lidské životy, jako lékař pomáhal slabým a bezmocným například v nemocnicích ve Slavičíně, v Uherském Hradišti a ve Zlíně, v domovech pro seniory v Napajedlích a Otrokovicích a také na československé námořní lodi.

Vážení občané, nezahoďte svůj hlas a přispějte i Vy ke změně poměrů

Chceme, aby se vrátila slušnost do politiky.

Doktor Pavel Talaš je moudrý, čestný a poctivý chlap.

Prosím dejte mu svůj hlas, Přiveďte, prosím, k volbám i své rodiny a přátele, je to důležité, každý hlas se počítá.

Pomozte nám uskutečnit změny k lepšímu životu v naší zemi.

S úctou,

Váš Tomio Okamura

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…