Okamura: Lži jsou sice kruté, ale jen pro lháře

11.12.2018 4:33

Komentář na facebookovém profilu k vystoupení prezidenta Miloše Zeman v ruské televizi

Okamura: Lži jsou sice kruté, ale jen pro lháře
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Prezident Zeman v ruské TV opět kritizoval sankce, dále uvedl, že v EU nevidí žádného lídra a zopakoval, že se v ČR vyráběl novičok. A někteří komentátoři hned začali o prezidentovi říkat, že Zeman je vlastizrádce. Co na to říct? Vlastizrádce je ten, kdo vážně a úmyslně poškozuje strategické zájmy své země a národa. Je nesporné a statistikou a fakty doložitelné, že sankce vůči Rusku těžce poškodily mnoho českých firem a jejich zaměstnance a jako celek českou ekonomiku - přičemž naopak pomohly jak Rusku k ekonomickému osamostatnění, tak mnohým západním firmám a globálním koncernům, které sankce obchází třeba tím, že budují firmy přímo v Rusku.

Kdo je vlastizrádce? Ten, kdo je proti ekonomickému poškozování ČR, nebo ten, kdo ho prosazuje? Novičok se u nás nejen prokazatelně vyráběl - údajně pro výzkum, jak mu čelit - a máme to od armády oficiálně potvrzené (psaly o tom léta před aférou, v minulosti, i Chemické listy), takže pan prezident má pravdu. To, že to usvědčuje české bruselisty, že lži jsou sice kruté, ale jen pro lháře.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice