Okamura (SPD): Babiš odmítá jakákoliv systémová řešení

27.12.2017 15:49

Komentář na facebookovém profilu k bezpečnostní situaci v ČR

Okamura (SPD): Babiš odmítá jakákoliv systémová řešení
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

Bezpečnost v České republice se opět zhoršila a hrozí teroristické útoky. To je tristní výsledek pátého roku vládního angažmá Andreje Babiše. A teď se situace ještě zhoršila. Po Staroměstském náměstí se v Praze nově objevily betonové zátarasy, které mají zabránit případnému teroristickému útoku, také na obou stranách Václavského náměstí. Zábrany byly instalovány na žádost policie a jejich cílem je ochránit chodce před teroristy. Odborníci však účinnost zátarasů zpochybňují. Podle specialisty Davida Rožka zátarasy případnému útoku nezabrání, ale pouze zpomalí vozidla útočníků. Kromě centra Prahy jsou protiteroristické betonové zábrany rozmístěny také před obchodním domem Novodvorská Plaza na Praze 4 a před nákupním centrem Nový Smíchov, kde jsou přebarvené na černo a jsou osazeny květináči.

Co k tomu říct? Je to výsledek našeho členství v EU a zcela neschopné vlády, která není schopna trvale zajistit bezpečnost našich občanů. Problémem je, že Andrej Babiš jakákoliv systémová řešení odmítá a bezpečnostní situace se přitom zcela prokazatelně zhoršuje.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Naše hnutí SPD přitom řešení nabízí - prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace, zákaz propagace islámské ideologie v ČR, zavedení trestného činu nezákonného překročení státní hranice pod tvrdými nepodmíněnými tresty (dnes je to pouze přestupek) a samozřejmě referendum o vystoupení ČR z EU, jelikož jen tak budeme moci mít vlastní bezpečnostní politiku a azylové zákony.

V naší evropské parlamentní frakci Evropa národů a svobody (ENF) v čele s Marine Le Pen společně prosazujeme, aby se stávající Evropská unie včetně všech současných unijních institucí transformovala do Unie svobodných evropských národů (U.E.N.), kde bude nadále vzájemně platit volný pohyb osob, pracovních sil, kapitálu, zboží a služeb. To je budoucí funkční model evropské spolupráce. Současná centrálním diktátem řízená EU je nereformovatelná a bude se postupně rozpadat.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace