Okamura (SPD): Babišova vláda politické neziskovky štědře financuje

09.02.2019 18:50

Komentář na facebookovém profilu k politickým neziskovým organizacím

Okamura (SPD): Babišova vláda politické neziskovky štědře financuje
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Izraelské ministerstvo strategických záležitostí zveřejnilo černou listinu dvaceti politických neziskových organizací podporujících Palestinu. Členům, zaměstnancům i aktivistům spojených s jejich akcemi bude odepřen vstup do země. Tím bychom se měli inspirovat i my a rovněž bychom měli zakázat působení politických neziskovek, které působí proti národním zájmům České republiky a špiní český národ. Hnutí SPD dlouhodobě prosazuje ukončení jakéhokoliv financování politických neziskovek z veřejných peněz. Dále by mělo být transparentní, odkud dostávají finance, abyobčané věděli, odkud vítr vane. Babišova vláda naše návrhy ale odmítá a politické neziskovky štědře financuje.

Kvůli těmto návrhům je SPD pod permanentní špinavou kampaní novinářů propojených s těmito politickými neziskovkami.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Tito lidé se snaží využít naše zákony a naši pohostinnost, aby jednali proti Izraeli a špinili naši zemi. Budeme proti nim bojovat všemi možnými prostředky,“ dodal pro deník Haaretz izraelský ministr vnitra Arye Dery. Pokud jde o obhajobu národních zájmů a suverenity, může být pro nás Stát Izrael, ale třeba i Švýcarsko vzorem.

U nás máme zase politické neziskovky (které jsou ale pro své zaměstnance velmi ziskové), které podporují Evropskou unii, multikulturalismus, masovou imigraci, islamizaci, agendu George Sorose, nadnárodní nedemokratickou vládu, zvrácený gender a podobné věci.

Za úvahu stojí, že bychom po vzoru demokratického Izraele takovým politickým neziskovkám, které očividně rozvrací suverenitu a demokracii českého státu a rozvracejí českou společnost, zakázali působit na území ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.