Okamura (SPD): Česko má další oběť - znásilněnou ženu v parku v Drážďanech

26.08.2018 12:53

Komentář na facebookovém profilu k násilí, páchanému migranty

Okamura (SPD): Česko má další oběť - znásilněnou ženu v parku v Drážďanech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Česko má další oběť - znásilněnou ženu v Drážďanech v parku. Podle oběti měl pachatel tmavou pleť. Vůbec nepochybuji o tom, že zločiny páchají i rodilí bílí Češi, nebo Němci. Ten problém je jinde. Dovozem lidí, hlavně chlapů s neznámou minulostí ze zemí, kde je žena prodejná spotřební věc, se prokazatelně a zcela logicky zvyšuje riziko násilí nejen na ženách, ale samozřejmě i rizika další kriminality. Praxe všude v Evropě, kde migranti z takových zemí žijí, to dokazuje navzdory pokusům o falšování statistik tím, že migranti jsou označování za Brity, Němce, či Švédy. Mimochodem, vyšší kriminalita migrantů se odráží následně i na vyšší kriminalitě místních lidí. Kriminální prostředí devastuje samozřejmě i ostatní obyvatele. Napadat a znásilňovat je bohužel v současném Německu trend, který zavedli naši obohacovači z muslimských zemí.

Nejčastější a nejhloupější argument našich „kavárenských sluníčkářů“ zní: „To je ale hloupost bojovat s migrací, když u nás téměř žádní migranti nejsou“. Tak za prvé – přehradu také stavíme až po povodni? Alarm do auta nebo bezpečnostní zámek si koupíme až po vykradení bytu či auta? Pojištění si zaplatíme až poté, co se nám něco stane? Samozřejmě že nikoliv. Každý odpovědný člověk přece řeší tyto věci preventivně předem. A jen neodpovědný člověk čeká se složenýma rukama na to, až se něco stane.

Za druhé, přistěhovalců jsou u nás již statisíce a s drtivou většinou z nich nikdo nemá zásadní problém. Většina Slováků, Němců, Poláků, Maďarů či Vietnamců se chová slušně, pracuje a vlastně o nich nikdo ani neví. To, s čím bojujeme a musíme skutečně tvrdě bojovat je migrace lidí bez prokazatelné minulosti ze zemí s islámskou kulturou. Nechceme tady ani migranty, kteří chtějí parazitovat na našem sociálním systému na úkor našich slušných občanů.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Minulý týden německá média informovala o irácké jezídce, křesťance, která emigrovala do Německa. Jednoho dne tam potkala člověka, který ji jako patnáctiletou koupil na trhu otroků v Mosulu a pak ji šest let mučil a znásilňoval. Jezídka emigrovala zpět do Iráku a odporné islamistické prase zůstalo v Německu. Tak se dnes v západní Evropě podle západních hodnot a podle pokynů EU tříbí společnost. To je pro mne zcela nepřijatelné.

Máme dost vlastních problémů i dost vlastních zločinců a rozhodně nestojíme o to, si další problémy ještě přivážet. Naši občané mají právo na život a bezpečí a naší povinností je v prvé řadě se starat o lidská práva občanů České republiky, kteří tuto zemi vybudovali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace