Okamura (SPD): Chráněni musí být slušní lidé, nikoli grázlové

30.03.2019 16:50

Komentář na facebookovém profilu k verdiktu krajského soudu v případu Patrika Kotlára.

Okamura (SPD): Chráněni musí být slušní lidé, nikoli grázlové
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Máme tady otřesný případ. Krajský soud v Hradci Králové snížil trest Romovi Patriku Kotlárovi, který v září 2017 dřevěnou násadou zbil několik mladíků v Josefově na Náchodsku a jednomu z napadených způsobil zlomeniny lebečních kostí. Třiadvacetiletý Kotlár byl v minulosti šestkrát souzený, ale z toho pětkrát jako mladistvý. K těmto rozsudkům se tak nepřihlíží… Kotlár přitom čin spáchal v době, kdy byl v podmínce za úvěrový podvod…Podle spisu držel obžalovaný násadu oběma rukama. Udeřil mladíka tak, že mu praskla lebka. Původně měl jít do vězení na osm let, ale odvolací soud trest snížil pouze na 5,5 roku! To je totálně směšný trest!

Takže za rozbití lebky, které mohlo skončit smrtí, 5,5 roku vězení? Podle znaleckého posudku z oboru psychiatrie má obžalovaný vrozenou poruchu osobnosti, kterou nelze léčit. V posudku se píše, že jde o explozivní a agresivní osobnost s emočně nestabilními impulzivními rysy…

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Hnutí SPD podporuje právo a spravedlnost, zvýšení trestů u násilných trestných činů a izolování recidivistů a nenapravitelných násilníků. Takovýto pseudohumanismus, kdy je chráněn agresor, odmítáme. To budeme čekat, až příště někoho zavraždí? Chráněni musí být slušní lidé, nikoli grázlové!

Takže takový člověk se za necelých šest let bude opět pohybovat na svobodě? Takovýto pseudohumanismus, kdy je chráněn agresor, odmítáme. Společnost musí být chráněna před nenapravitelnými agresivními jedinci. Hnutí SPD podporuje zvýšení trestů u násilných úmyslných trestných činů, a pokud jsou tito lidé psychicky narušení s tím, že mohou kohokoli znovu brutálně napadnout, musí být izolováni od společnosti v psychiatrických léčebnách. Chráněni musí být slušní lidé, nikoli grázlové!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.