Okamura (SPD): Evropská unie chce zničit evropské národy

02.05.2019 10:13

Komentář na facebookovém profilu k dopadům členství České republiky v Evropské unii.

Okamura (SPD): Evropská unie chce zničit evropské národy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Prvního května si připomínáme 15 let od vstupu České republiky do Evropské unie a opět se nám v reálu ukázala totalitní tvář EU a jejích českých přisluhovačů. Předseda Evropské komise Juncker poskytl rozhovor pro polské noviny Rzeczpospolita a v souvislosti s Polskem, Maďarskem, ale i patrně námi, řekl, že „čas od času si některé země dovolují určitou míru neposlušnosti, v závislosti na tom, kdo je u moci a v jaké jsou fázi politického cyklu.“ Juncker oprašuje Brežněvovu doktrínu omezené suverenity. Co si to vůbec dovoluje? My odmítáme být poslušní Bruselu! Chceme, aby Česká republika byla opět nezávislou zemí.

Rovněž připomeňme, že premiér Andrej Babiš řekl, že vystoupení z EU by bylo pro Českou republiku "smrtelné". To je také pěkný nesmysl! Smrtelné by to bylo možná pro Babiše, protože by nedostával dotace z Evropské unie, na které přispívá každý z Vás ze svých daní. Možná i kvůli svým eurodotacím Babiš podpořil globální pakt pakt o uprchlících, který zavádí de facto uprchlické kvóty na globální úrovni a europoslanci ANO podpořili imigraci z Afriky a ze Sýrie do Evropy. Možná i proto Babiš podpořil, aby univerzita globalisty a propagátora masové migrace George Sorose byla v České republice...

A že by vystoupení z EU bylo smrtelné? Je nepochybný fakt, že existují evropské státy, které nejsou členy EU, a prosperují. V Evropské unii nejsou například Švýcarsko, Island, Norsko, Monako, Andorra, San Marino, Lichtenštejnsko. My nejsme izolacionisté. Chceme dobrovolnou spolupráci suverénních rovnoprávných zemí. Vzorem nám může být třeba Evropské sdružení volného obchodu (EFTA), jehož členy jsou Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko a Island. Tato organizace napomáhá obchodní spolupráci těchto zemí, ale neuzurpuje si jejich suverenitu.

EU dle německého ministerstva spravedlnosti rozhoduje zhruba o 84 procentech zákonů v národních státech, jedná se tedy o centralistickou diktaturu. Dalším objektivním faktem je, že v Evropské unii nemůže fungovat demokracie, protože EU postrádá evropský démos neboli politický národ, lid. Evropská unie je diktaturou nevolených byrokratů. Způsob přijímání předpisů EU funguje tak, že je vymýšlí a předkládají nevolení úředníci z Evropské komise. Schvalují je pak zástupci vlád v Radě EU. To je jasné porušení rovnováhy moci, kdy zástupci exekutiv schvalují legislativu. Navíc drtivou většinu směrnic předjednávají a schválí úředníci takzvaného COREPERu, opět byrokrati. Jakápak řeč o demokracii?

Evropská unie způsobila migrační krizi a Schengenským systémem podpořila politiku kolektivní nezodpovědnosti, kdy nikdo nehájil hranice před invazí nelegálních imigrantů. Evropská unie je pod silným lobbistickým vlivem George Sorose – víme, že unikl seznam europoslanců, které má pod palcem. Evropská unie podporuje politiku masové imigrace, neomarxismu, genderu a multikulturalismu, což dokazují i její oficiální dokumenty (podpora imigrace, rezoluce podporující afrikanizaci Evropy, kvóty…)

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Evropská unie chce zničit evropské národy. Exprezident Evropské unie Hermana van Rompuy řekl: „V EU již nesmí být místo pro slova jako národ a vlast ve smyslu národním. Nová Evropa musí vymazat tyto pojmy ze slovníku. V EU není pro tyto pojmy místo. Čím dříve si to všichni uvědomíte, tím lépe.“

Podle oficiálních statistik Eurostatu, což je evropský statistický úřad, bylo z České republiky od roku 2010 do roku 2016 na dividendách vyvedeno nadnárodními korporacemi 7,6 % HDP, tedy 2 252 miliard korun. A oproti tomu se nám ve formě evropských dotací za stejnou dobu „vrátilo“ pouze 1,9 % HDP.

Dalším nepochybným faktem je, že euro je politickým nikoli ekonomický projekt, který prosperitě evropských států nepomáhá, naopak přinejmenším Řecku, Španělsku, Portugalsku či Itálii škodí. Eurozóna není optimální měnovou zónou. Vstupem do eurozóny bychom museli vstoupit do bankovní unie EU, kdy bychom museli ručit za krachující evropské banky a také bychom museli vstoupit do ESM, Evropského stabilizačního mechanismu, kdybychom museli platit za krachující státy eurozóny.

Pokud chcete žít ve svobodné, bezpečné zemi, která se ubrání před islamizací, pokud nechcete diktaturu Bruselu a pokud nechcete, aby vám vládli lidé jako Juncker, Macron či Merkelová, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu. Tyto volby jsou i referedem o imigraci a o Evropské unii a pokud nám dáte svůj hlas, společně s našimi vlasteneckými přáteli Matteo Salvinim, Marin Le Pen, Geertem Wildersem, ale i s Viktorem Orbánem zabráníme masové imigraci do Evropy a diktátu Bruselu!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

9:05 Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

Většina senátorů a senátorek dnes odmítla projednat novelu občanského zákoníku, která řeší manželstv…