Okamura (SPD): Extremisty jsou ve skutečnosti sociální demokraté

02.07.2021 5:34 | Zprávy

Komentář na facebookovém profilu k výrokům předsedy ČSSD a ministra vnitra Jana Hamáčka

Okamura (SPD): Extremisty jsou ve skutečnosti sociální demokraté
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Předseda ČSSD a ministr vnitra Jan Hamáček zoufale zneužívá ministerstvo vnitra k politickému boji proti konkurentům a stále na SPD kydají špínu, že prý jsme extremisté. Extremistou je ve skutečnosti ale sám obhájce islámu Hamáček a neomarxistická multikulturní ČSSD!

Extremisty jsou ve skutečnosti sociální demokraté. Oni via facti podporují islámský extremismus, oni podporují diktátorskou Evropskou unii, oni podporují zvrácenou neomarxistickou teorii genderu, která rozbíjí přirozené rodiny a normální svět. To sociální demokraté podporují diktaturu globalistů a Nový světový řád.

Hamáček řekl o islámu: „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti.“

Další jeho proislámský výrok zveřejnil Deník: „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji.“ Hospodářské noviny informovaly o tom, že Hamáček překvapil, když řekl, že islám je pro lidstvo důležitý. „Úkolem evropských politiků je zdůrazňovat, že se boj vede proti teroristům, ne proti islámu,“ řekl předseda sociální demokracie.

Není divu, když má ČSSD ve svém Dlouhodobém (základním) programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Ženíšek: Z nás, Putine, neuděláš hlupáky. Zapomeň

6:16 Ministr Ženíšek: Z nás, Putine, neuděláš hlupáky. Zapomeň

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu příměří ze strany ruského prezidenta Vladimi…