Okamura (SPD): Islám je nenávistná expanzivní agresivní ideologie

27.12.2019 12:10

Komentář na facebookovém profilu k hrozbě islamistického vlivu na evropské země.

Okamura (SPD): Islám je nenávistná expanzivní agresivní ideologie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Pokud Evropa zmizí se svými nedocenitelnými hodnotami, islám napadne svět, varuje kardinál. Jsem rád, že rozumné hlasy proti masové imigraci a islamizaci se ozývají i v Katolické církvi. Černošský kardinál Robert Sarah z africké Guiney před časem kritizoval tu část církve, která používá Boží slovo k podpoře migrace. „Církev nemůže spolupracovat s touto novou formou otroctví, která se stala masovou migrací,“ řekl.

„Pokud Západ bude pokračovat v tomto smrtelném způsobu, je zde velké riziko, že kvůli nedostatku porodů zmizí napaden cizinci, stejně jako Řím byl napaden barbary… Pokud Evropa zmizí se svými nedocenitelnými hodnotami, islám napadne svět. A totálně tím změníme kulturu, antropologii a morální vizi,“ poznamenal rodák z převážně muslimské země Guinea, o jehož slovech informoval server Daily Mail. S jeho slovy nelze než souhlasit.

Musíme bránit naši evropskou civilizaci založenou na křesťanských kořenech a zabránit islamizaci a masové imigraci, nebo to naše evropské národy úplně zničí a zničí to i křesťanství, protože islám je podle našeho názoru nenávistná expanzivní agresivní ideologie.

Již jsme předložili v parlamentu zákony zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie a islámského zahalování, ale vláda a ostatní strany to bohužel blokují. Pokud chcete, aby se naše země ubránila, podpořte nás prosím. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…