Okamura (SPD): Islám je nenávistná ideologie

18.12.2018 5:29

Komentář na facebookovém profilu k postoji NCOZ vůči nekontrolovatelnému pohybu muslimů v České republice.

Okamura (SPD): Islám je nenávistná ideologie
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Česká národní centrála proti organizovanému zločinu (NCOZ) potvrdila to, před čím již dlouhou dobu varujeme. Označila nekontrolovatelný vstup muslimů do ČR za nebezpečný z hlediska hrozby terorismu.

V České republice zároveň funguje větší množství firem a agentur s majiteli z arabských zemí, které muslimům zprostředkovávají veškerá povolení k pobytu na českém území. Centrála také uvedla, že v souvislosti s porážkou Islámského státu můžeme předpokládat přesun bojovníků Islámského státu či jejich příbuzných do Evropy, což s sebou nese bezpečnostní riziko spojené s jejich možnou radikalizací nebo přípravou teroristických útoků.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Podle NCOZ v současnosti pokračuje trend průjezdů lidí směřujících přes české území do oblasti bojových operací v Sýrii, nebo opětovných návratů těchto „cestujících džihádistů“ do zemí původu, tedy hlavně do západní Evropy. K těmto účelům slouží především pražské Letiště Václava Havla. V této souvislosti dodávám, že hnutí SPD podporuje, aby na hranicích byly obnoveny kontroly, aby na naše území nemohli libovolně vstupovat islámští teroristé a zločinci. Islám je nenávistná ideologie a je dobře, že si rizik spojených s islámem všimly i státní orgány. Druhou věcí je, že česká vláda podle toho nekoná.

SPD prosazuje zákaz propagace islámské ideologie v ČR a zákaz islámského zahalování - oba zákony již leží ve Sněmovně. Uděláme vše pro to, aby muslimští teroristé u nás nebyli a aby bylo u nás bezpečno. Abychom tomu zabránili, potřebujeme vaši podporu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.