Okamura (SPD): Jak takový audit může být nestranný?

21.09.2020 22:13

Komentář na facebookovém profilu k plánované genderové studii.

Okamura (SPD): Jak takový audit může být nestranný?
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Máme tady černé na bílém, že Babišova vláda podporuje zvrácenou genderovou ideologii. Úřad vlády si sjednal genderový audit, který má prověřit rovné podmínky mezi muži a ženami. Tento audit má provádět politická genderistická neziskovka Gender Studies, která prosazuje ideologii genderu. Jak takový audit může být nestranný? Gender Studies si klade například za úkol „odstraňování genderových stereotypů ve společnosti, odstranění genderových stereotypů ve výchově a vzdělávání či zavedení genderově citlivé výchovy a vzdělávání dětí a mládeže“.

Šílená neomarxistická genderová ideologie tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby snad kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? A nyní genderisté dokonce tvrdí, že existuje 100 pohlavních identit… A proč ne rovnou 1000? A proč ne 10 000? ??
Jistě je správné, aby ženy i muži dostávaly spravedlivou stejnou odměnu, pokud vykonávají stejnou práci. Ale od kontroly dodržování zákonů tu mají být státní orgány. Nevím, proč mají takovou kontrolu vykonávat ideologické politické neziskovky.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…