Okamura (SPD): Jsem zásadně PROTI omezování legálního držení zbraní v ČR

06.09.2020 17:02

Komentář na facebookovém profilu k právu na legální vlastnictví zbraní

Okamura (SPD): Jsem zásadně PROTI omezování legálního držení zbraní v ČR
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Tomio Okamura: Aktuality 12.8.2020

Bohužel se nás snaží Evropská unie omezit. A nově Evropská unie omezí i rybáře. V této souvislosti se bude v úterý ve Sněmovně projednávat petice za zachování práv bezúhonných českých občanů v oblasti legálních zbraní, kterou podepsalo 110 tisíc občanů, a já jsem samozřejmě jedním ze signatářů, jelikož jsem již dvacet let držitelem zbrojního průkazu a zbraně a jsem aktivním členem sportovního střeleckého klubu v disciplíně trap. Organizátorem petice je sdružení Liga libe. Držte nám prosím palce! Prosazujeme novelu ústavního zákona o bezpečnosti ČR, zakotvující do našeho ústavního pořádku právo na legální vlastnictví zbraní za účelem zajištění obrany a vnitřní i vnější bezpečnosti našeho státu.

Anketa

Jak nahlížíte na Čínu?

hlasovalo: 33942 lidí

Dále prosazujeme, aby česká vláda a Parlament odmítli implementaci „unijní zákazové směrnice", která omezuje legální držení zbraní a střeliva. Bohužel vláda hnutí ANO, ČSSD a KSČM tuto směrnici prosazuje. Taktéž protestujeme proti další Evropskou komisí plánovanou regulací českých zákonů v oblasti legálního držení zbraní. A protestujeme také proti zákazu používání osvědčeného a nenahraditelného olova ve střelách palných zbraní a proti omezování zbraňových doplňků i nesmrtících sebeobranných prostředků. Bohužel nás střelce a legální držitele zbraní, tlačí Evropská unie stále více do kouta.

Tento týden došlo v Bruselu k dalšímu pro nás střelce tragickému hlasování ohledně unijních zákazů olova. Evropský výbor pro registraci, vyhodnocování, autorizace a zákazy chemických látek (tzv. výbor REACH) schválil zákaz olověného střeliva na tzv. mokřadech. Toto má být pouze první fáze, jelikož se Brusel netají tím, že zakrátko chystá plošné, všeobecné a kompletní zákazy olova ve střelách a rybářských zátěžích, což pak bude znamenat obrovský problém nejen pro myslivce, ale i pro střelecké sporty, rybářství atd. Bez olova pak zaniknou dokonce i některé olympijské střelecké disciplíny, broková střelba, malorážka - a dokonce pro mládež i vzduchovka...

Tyto odsouhlasené a další chystané zákazy jsou iniciované fanatickými neomarxistickými neziskovými organizacemi napojenými na Evropskou unii. Pokud projdou tyto kompletní zákazy, tak jsme ohroženi my všichni, co máme legálně držené zbraně a zbrojní průkazy. A je nás v ČR přibližně 300 tisíc. Hnutí SPD nemlčí a nebude mlčet. Bojujeme za nás střelce a legální držitele zbraní. Je nutné co nejrychleji dát ve volbách jasně najevo, že odmítáme tuto neomarxistickou politiku Evropské unie. Volby jsou již za měsíc, první víkend v říjnu. Nebuďme lhostejní a přijďte prosím k volbám!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…