Okamura (SPD): Krajní levičáci chtějí strhnout samotnou západní civilizaci

13.08.2020 20:42

Komentář na facebookovém profilu k varování Nigela Farage před sluníčkáři

Okamura (SPD): Krajní levičáci chtějí strhnout samotnou západní civilizaci
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Lídr Strany Brexitu (Brexit Party) Nigel Farage nedávno varoval před sluníčkáři, kteří chtějí zničit evropskou civilizaci a národy. Tím, co je v bitvě za svobodu slova oproti minulosti odlišné, je „děsivá míra organizace“ a podpory skupin jako Black lives matter (BLM), kterou dostávají od mocných progresivistických institucí. V tom má Farage naprostou pravdu. Musíme hájit svou vlast, nebo dopadneme jako sluníčkářská afrikanizovaná a islamizovaná západní Evropa.

„Na černých životech záleží (BLM) je samozřejmě podporována dalšími organizacemi jako – Na médiích záleží (Media Matters). Její financování lze převážně dohledat ke zdrojům jako George Soros a další takoví lidé,“ řekl Farage v pořadu Ingraham Angle.

„To, co jsme v Londýně a v dalších britských městech během pár posledních týdnů viděli, nemá téměř nic společného s rasovou rovností a spravedlností, kterou bychom samozřejmě všichni chtěli.“

Anketa

Vážíte si Spojených států amerických coby klíčového spojence ČR?

9%
91%
hlasovalo: 36727 lidí

„Teď už je to marxisticko-anarchistický pokus o stržení všech velkých symbolů celé historie od Winstona Churchilla až po naši staletí se táhnoucí historii, a o to, vymýtit z nás úctu k nim. Jsou to ale národní hrdinové, kteří nás sem dovedli.“

„A teď se od nás očekává, že se jich začneme štítit, a co je ještě důležitě, čeká se od nás, že se začneme štítit sami sebe. Jde o naprosto fundamentální přetvoření celé naší společnosti. A tomu musíme klást odpor.“

Ti krajní levičáci, kteří v sobě mají kulturní destrukci od svého vzniku, chtějí strhnout samotnou Západní civilizaci, pokračoval Farage.

„Chtějí zničit národní stát… rodinnou jednotku a téměř vše, za čím jsme dosud stáli a za co předchozí generace bojovaly. Potřebujeme v politice a v médiích odvážné lidi s pevnými postoji a ne, aby připustili, že budeme žít podle pravidel těch davů,“ řekl.

V tom má Farage naprostou pravdu. Musíme hájit svou vlast, nebo dopadneme jako sluníčkářská afrikanizovaná a islamizovaná západní Evropa.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.