Okamura (SPD): Mají v naší republice gauneři náskok před slušnými lidmi? Změním to

07.03.2016 16:15

Cítíte se v naší republice bezpečně? Bojíte se zlodějů či podvodníků, a proto máte doma bezpečnostní zámek či alarm v autě? Můžou jít bez obav ženy samy o půlnoci domů parkem? Bojíte se v pražském metru, aby Vás neokradli kapsáři? Mají v naší republice gauneři náskok před slušnými lidmi?

Okamura (SPD): Mají v naší republice gauneři náskok před slušnými lidmi? Změním to
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Je u nás dobrá vymahatelnost práva a spravedlnosti? Napište mi upřímně do komentářů, jestli tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL skutečně dbá o zlepšení Vaší bezpečnosti v České republice. Nebo je to stejné jako za Kalouska?

A zbývá Vám nyní ve Vašich peněženkách více než za Kalouska?

Odpovězte si upřímně, nehledě na líbivé billboardy a prolhané diskuse v televizích. Jen Vy sami víte, jestli Vám ve Vašich peněženkách zbývá více než za Kalouska, nikdo Vás neobelže a nezmění na tom ani kobliha do pusy. A podle toho hodnoťte působení vlády ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL.

Já Vám za naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) veřejně slibuji, že pakliže budeme po volbách ve vládě, tak zásadně posuneme bezpečnost v naší zemi. A změníme poměry tak, aby na prvním místě byli slušní a řádní občané.

A sami všichni víte, že v těchto i jiných názorech jsem zcela konzistentní, neměním názory stylem „kam vítr, tam plášť“, mluvím o tomtéž již téměř deset let ještě z doby, kdy jsem nebyl v politice, bohužel jsem stále v opozici.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…