Okamura (SPD): Mnozí se nechali ošálit. Teď je jisté, že za pučem nebyly finance... Přidávám plyn

01.06.2015 16:16

Dnes už je zcela jasné, že skutečným a jediným cílem celého politického puče v Úsvitu bylo odstranit Okamuru definitivně z politiky, aby se zabánilo prosazování přímé demokracie v ČR.

Okamura (SPD): Mnozí se nechali ošálit. Teď je jisté, že za pučem nebyly finance... Přidávám plyn
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Teď je již zcela jasné, že důvodem puče vůbec nebyla otázka financí, jelikož nezávislý hloubkový státní audit hospodaření Úsvitu požadovaný zákonem a Poslaneckou sněmovnou potvrdil, že hospodaření i účetnictví Úsvitu je zcela v souladu se zákonem a bez jediné výhrady. Škoda, že se mnoho lidí nechalo ošálit manipulativními mediálními štvanicemi, které iniciovali pučisti.

Já samozřejmě neskládám zbraně, ale naopak přidávám plyn, a poučen dosavadními zkušenostmi budu nadále a ještě více za naše nové Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) ze všech sil prosazovat program, za který jste mě zvolili. A již se těším na širokou členskou základnu a mnoho regionálních klubů, které začneme budovat hned poté, co obdržíme registraci od Ministerstva vnitra, což by mělo být do 14 dnů. Dám vědět.

Za první rok ve Sněmovně jsem předložil celkem 14 zákonů, všechny zásadní v souladu s programem, který jsem Vám slíbil ve volbách. Plním bez kompromisů do posledního puntíku volební program. Zde přikládám kompletní přehled mnou předložených zákonů na webu Sněmovny, kde si můžete jednotlivé návrhy zákonů včetně důvodových zpráv podrobně prohlédnout.

Přímá volba a odvolatelnost politiků (číslo 319), dále osobní, hmotná a trestní odpovědnost politiků (číslo 119), funkční celostátní referendum (číslo 114), exekutoři – konec byznysu s dluhy (číslo 127, 181, 372), lichva (číslo 41), placení DPH až po proplacení faktury – pomoc živnostníkům a malým a středním podnikatelům (číslo 38), úplný zákaz výherních hracích automatů (číslo 357) a další.

Vládní koalice ČSSD, ANO, KDU-ČSL však drtivou většinu těchto návrhů zamítla a samozřejmě zamítla všechny zásadní návrhy. A já se ptám Qui bono – Komu ku prospěchu?

Prosím Vás nadále o podporu, jen sám nemám šanci situaci v republice změnit, ale společně s Vašimi hlasy ano.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…