Okamura (SPD): Musíme z EU vystoupit, aby nás nezničila masovou imigrací

12.04.2021 8:39

Komentář na facebookovém profilu k imigrační politice Evropské unie.

Okamura (SPD): Musíme z EU vystoupit, aby nás nezničila masovou imigrací
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Další šílenost Bruselu. Evropská unie přichází fakticky se společnou integrační imigrační politikou. Pod záminkou snahy integrovat imigranty ze zemí mimo EU se bude unie fakticky pokoušet mluvit státům do záležitostí spadající do jejich suverenity ve věci integrace cizinců a imigrantů a bude na to poskytovat peníze, což je podle mě nepřímá korupce a nástroj, jak přimět státy, aby přistoupily na multikulturní model integrace prosazovaný Bruselem.

Anketa

Je dobře, že Petr Kellner dostane in memoriam Řád Bílého lva?

56%
25%
hlasovalo: 5087 lidí

Podle postoje hnutí SPD má stát hájit a chránit zájmy a práva především svých vlastních občanů a ti mají být upřednostňováni před cizinci. EU nám do toho nemá co mluvit! EU prosazuje opačný postoj a chce bojovat proti tzv. „diskriminaci“ cizinců a imigrantů. EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

Evropská komise nabízí unijním zemím finanční podporu z unijních fondů, aby se více snažily poskytovat lidem s mimoevropskými kořeny „rovný přístup ke vzdělání, zaměstnání, bydlení a lékařské péči“. „Migranti tu žijí s námi, patří mezi nás, není to dělení na ´my a oni´,“ řekla eurokomisařka pro vnitřní věci Ylva Johanssonová. Tím demaskovala multikulturní postoj EU. Podle postoje hnutí SPD má stát hájit a chránit zájmy a práva především svých vlastních občanů a ti mají být upřednostňováni před cizinci.

Máme jasný důkaz, že Evropská unie už naprosto otevřeně podporuje masovou imigraci a že říká, že EU potřebuje více imigrantů. Uvedla to eurokomisařka Ylva Johansson, která má na starosti otázky migrace. „Neměli bychom mít méně migrantů, neměli bychom brát odpovědnost za přijímání méně uprchlíků. Ale měli bychom usilovat o to, abychom měli legální cesty pro více migrantů a pro více uprchlíků…Migrace je normální,“ řekla Ylva Johansson. Vidíme, že EU nepomáhá, ale škodí. Musíme z ní vystoupit, aby nás nezničila masovou imigrací.

„Migrace tu vždy byla a vždy tu bude. Migrace je součástí toho, co učinilo to, že náš kontinent prosperuje. Minulý rok jsme měli více než tři miliony migrantů, kteří dostali povolení k pobytu v Evropské unii. Více než milion sem přišlo pracovat. Vloni se téměř 700 tisíc imigrantů stalo občany Evropské unie. Do Evropské unie máme velkou imigraci a potřebujeme ji…Potřebujeme migranty,“ dodala Ylva Johansson.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Plán má být součástí Evropského pilíře sociálních práv a je úzce provázán s dalšími akčními plány a strategiemi, které unijní exekutiva v posledních měsících představila, jako je akční plán proti rasismu, strategie pro genderovou rovnost nebo plán proti diskriminaci LGBTQ+ komunity,“ informoval server Euractiv.

Podle postoje hnutí SPD má stát hájit a chránit práva a zájmy především svých vlastních občanů a ti mají být upřednostňováni před cizinci. EU nám do toho nemá co mluvit! EU prosazuje opačný postoj a chce bojovat proti tzv. „diskriminaci“ cizinců a imigrantů. EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.