Okamura (SPD): Muslimská ideologie je válečná, nenávistná a vražedná

08.02.2020 17:30

Komentář na facebookovém profilu ke sporu kardinála Duky s brněnskými divadly

Okamura (SPD): Muslimská ideologie je válečná, nenávistná a vražedná
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Kardinál Dominik Duka ve sporu s brněnskými divadly podal dovolání k Nejvyššímu soudu. Požaduje omluvu od Národního divadla Brno a Centra experimentálního divadla v Brně za uvedení inscenací Naše násilí a vaše násilí, v níž nahý Ježíš znásilňuje muslimku. Též doplňme, že hra neuráží pouze křesťany, ale i český národ a stát, protože v této hře si nahá herečka vytáhla z vag.iny českou vlajku! Takováto urážka národního symbolu je podle nás nepřípustná stejně jako urážení náboženského vyznání. Kdyby něco opačného udělal někdo muslimům, to by panečku bylo sluníčkářského řevu. Ale urážet český národ a křesťany je podle nich ale asi správné. Nenechme urážet náš národ a naše hodnoty! Musíme se bránit!

Představení organizované za veřejné prostředky hrubě překročilo míru vkusu a kulturní etiky. Připomínám, že financování z daní občanů způsobili politici hnutí ANO, TOP 09, Žít Brno s podporou Pirátů, Strany Zelených a KDU-ČSL, kteří vedou brněnský magistrát, pod který divadlo spadá. Šlo o provokaci proti vlastencům a lidem křesťanské víry a výchovy. Svoboda neznamená, že přestaneme rozlišovat mezi dobrým a zlým, mezi pravdou a lží a mezi přirozenou hodnotou a manipulací.

Obětí muslimské genocidy jsou po desetiletí blízkovýchodní křesťané, a pokud vím, nezajímá to nikoho z muslimů. Muslimská ideologie je válečná, nenávistná a vražedná. Pokud toto napíšu, není to urážka ničího vyznání, protože to jsou doložitelná fakta. Když ve hře Ježíš znásilňuje muslimku, je to urážka, protože to je nehorázný výmysl a nemá to žádné opodstatnění v Písmu, církevní tradici či historii. A vytahování české vlajky z vaginy herečky? Hnus…

Dělat zločince z Ježíše tedy nic nezmění na tom, že Mohamed sám skutečně sexuálně zneužíval devítiletou dívku a jeho válečníci vraždili a znásilňovali, kam přišli. Když tohle píšu, nemohu tím skutečného muslima urazit, protože to je historický fakt a příklad, který sami dnes v mnoha zemích následují. Pokoušet se tuto roli přisoudit Ježíšovi, který přinesl novou smlouvu, která hlásá lásku a odpuštění, je skutečné znásilnění, a to faktické historie.

Nenechme urážet náš národ a naše hodnoty! Musíme se bránit!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…