Okamura (SPD): Násilníci, teroristé, AIDS a syfilis? Co se blíží, je srovnatelné s následnými efekty výbuchu jaderné pumy, způsobující pomalé vymírání obyvatelstva

22.05.2016 18:37

Násilníci, teroristé, AIDS a syfilis? Jak víte, Sobotkova a Babišova vláda odsouhlasila a již také začala do ČR NATRVALO přijímat proti vůli občanů první várku více než 3 tisíce afrických a arabských migrantů a bude to celé stát v úvodu několik miliard korun na úkor peněz pro naše občany. Podívejme se proto podrobněji, kdo jsou vlastně migranti nezákonně vstupující na území EU, které na základě kvót přerozděluje EU do členských zemí za souhlasu i české vlády. Migranti představují nejenom bezpečnostní, ale i zdravotní rizika, jejichž dosah si v současné vládě uvědomuje málokdo.

Okamura (SPD): Násilníci, teroristé, AIDS a syfilis? Co se blíží, je srovnatelné s následnými efekty výbuchu jaderné pumy, způsobující pomalé vymírání obyvatelstva
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ano, jde o migranty, kteří udali svůj „věk a původ“ bez toho, že by je někdo byl schopen identifikovat. Většina totiž nemá doklady, ale mají přitom mobilní telefon a značkové oblečení, a často mají navíc opálené prsty, aby je do budoucna nešlo identifikovat ani otiskem. Prostě v uvozovkách ubohý „uprchlík“, vítaný tak nadšeně na hranicích tlupami blouznících naivků, hlupáků nebo skvěle placenými neziskovkami a jejich skvěle placenými šéfy a poháněči.

Ale co má dělat obyčejný občan, který nemá možnost se dozvědět, kolik k nám bude silou EU a servilní české vlády nacpáno:

  • šílenců
  • psychopatů
  • vrahů
  • násilníků
  • úchylů
  • pedofilů
  • válečných zločinců
  • radikálních muslimů
  • radikálních imámů s nesmiřitelnou nenávistí ke všemu neislámskému
  • teroristů

Jak máme vědět, jaké nemoci si sebou přinášejí, když v jejich zemích původu jsou běžně:

  • AIDS
  • syfilis
  • TBC
  • dysenterie
  • cholera
  • parazity
  • nemoci přenášené cizopasníky, tedy například borelie či tyfus
  • endoparazity

Co teda dělá naše vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, aby ochránila svůj národ, ze kterého se má tak dobře? Co dělá Poslanecká sněmovna a Senát? Povím vám to: nedělají nic, protože nikdo z vládních i opozičních poslanců kromě našich za hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) evidentně vůbec nechápe, o co se jedná, že to co se vytrvale blíží, je srovnatelné s následnými efekty výbuchu jaderné pumy, způsobující pomalé a postupné vymírání obyvatelstva.

Jak se může občan takové nepředstavitelné a neuvěřitelné zvůli mocných bránit, když je této invazi v podstatě předhozen svou vlastní vládou jako svázaná koza tygrovi? Na hlas občana naše vláda dbá jenom ve volbách.

Takže teď se blíží příležitost, demokraticky vládě vzkázat, co si o její politice myslíme. Můžeme to dokázat snadno tím, že nebudeme v letošních říjnových krajských volbách volit žádnou ze stran, které mají tento stav na svědomí, což je celá koalice ČSSD, ANO a KDU-ČSL, a skoro celá opozice, která byla v předchozích vládách. A jelikož bývá u krajských voleb nízká volební účast, je potřeba přivést k volbách i Vaši rodinu a přátele.

Jediné naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) prosazuje nulovou toleranci nezákonné migrace a máme program, který skýtá řadu opatření na ochranu obyvatelstva před importem nebezpečných osob a epidemií. Je to především velice striktní imigrační politika, protože když omezíme pohyb nežádoucích osob přes naše hranice, omezíme možnosti nákazy např. povrchové vody bakteriemi nebo parazity ze stolice. Je také nezbytný aktivní přístup našich vládnoucích politiků a bezpečnostních složek, na který dosud marně čekáme.

A samozřejmě tím nejsystémovějším řešením je prosazení změn směrem k přímé demokracii, což naše hnutí SPD jako jediné v Parlamentu prosazuje. Pak si politici nikdy nedovolí jednat proti vůli většiny obyvatel a konečně budeme žít v bezpečné, spravedlivé a prosperující zemi, kde budou na prvním místě slušní a řádní občané. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…