Okamura (SPD): Německo stále více přijímá právo šáría do svého právního řádu

12.05.2019 15:54

Komentář na facebookovém profilu k nenápadné islamizaci Německa.

Okamura (SPD): Německo stále více přijímá právo šáría do svého právního řádu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Islámské právo šaría se stává v tichosti součástí práva Spolkové republiky Německo, když německé úřady tiše akceptují mnohoženství a imigrantům a na jejich několik žen a mnoho dětí jim dávají obrovské sociální dávky. Syrský uprchlík žijící tři roky v Německu má tři ženy a brzy bude mít své 14. dítě. Nyní se chce stát německým občanem. Informoval o tom německý deník Bild. Ačkoli je polygamie oficiálně nelegální, v praxi Německo stále více přijímá právo šáría do svého právního řádu – i tím, že vyplácí sociální dávky polygamním domácnostem.

Pokud nechcete, abychom byli islamizováni stejně jako sousední Německo, pokud odmítáte živit imigranty ze svých daní a pokud nechcete a aby zde platilo islámské právo šáría, volte prosím 24. a 25. května ve volbách do Evropského parlamentu hnutí SPD!

A další příklad, o kterém informovala média. Syřan Ghazia A., který má čtyři manželky a 23 dětí, si za rok přijde na sociálních dávkách od německého státu v přepočtu na více než 9,5 milionu korun.

A jiná desetičlenná rodina uprchlíků v Lipsku dostala z rozhodnutí cizineckého úřadu neuvěřitelnou měsíční sociální dávku činící 7 345 eur, tedy v přepočtu 185 000 korun!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Je zde i další případ, na který upozornila televize Spiegel TV. I když je mnohoženství v Německu protizákonné, Ahmad ze Sýrie dostal výjimku a mohl si do země přivést i druhou ženu, která mu porodila čtyři děti. Německé úřady neznepokojil ani fakt, že dívky nebyly v době sňatku plnoleté. Betool bylo 14, Lina byla dokonce ještě o tok mladší.

„Máme tu podporu, dostáváme dávky, dali nám tenhle dům,“ pochvaluje si Ahmad rozhodnutí utéct z válkou zmítané země právě do Německa. „Velice, velice děkuji Mámě Merkelové. Ona je jediná, kdo soucítí s utrpením Syřanů. Také děkuji Němcům, i když jsou mezi nimi i rasisti. Ale Němci také zažili válku a mají tak se Syřany soucit.“ Reportérům řekl, že by chtěl mít čtyři manželky a 10 dětí.

Pokud nechcete, abychom byli islamizováni stejně jako sousední Německo, pokud odmítáte živit imigranty ze svých daní a pokud nechcete a aby zde platilo islámské právo šáría, volte prosím 24. a 25. května ve volbách do Evropského parlamentu hnutí SPD!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…