Okamura (SPD): Není žádnou frází, že svoji zem a svoji kulturu musíme dnes chránit

01.01.2021 17:13

Komentář na facebookovém profilu k novému roku

Okamura (SPD): Není žádnou frází, že svoji zem a svoji kulturu musíme dnes chránit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Hnutí SPD přeje všem občanům naší země hodně zdraví, spokojenosti a štěstí do nového roku 2021. Nesmíme být lhostejní k osudu naší země, která je domovem našeho národa. Není žádnou frází, že svoji zem a svoji kulturu musíme dnes chránit. Musíme trvat na našich právech a žádat, aby svoboda byla především prostředkem k dosažení vymahatelné spravedlnosti pro každého občana. Jsme přesvědčeni, že jednou ze zásadních investicí musí být podpora pracujících rodin s dětmi. Neexistuje jiná záruka budoucnosti země a národa než děti z českých, moravských a slezských rodin, kde práce je považována za poctivý způsob existence. Rodina musí být v našem národě na prvním místě.

Jako jediná politická síla v České republice se hlásíme ke skutečné protekci a podpoře pro české firmy, podnikatele a zaměstnance. Musí skončit stav, kdy stovky miliardy zisků vyvádí z naší země nadnárodní společnosti. Rok 2021 bude rokem významných změn. Brexitem začíná faktický krach současné neomarxistické EU. Rozpadá se unipolární svět a Česká republika bude muset odvážně hájit své zájmy.

Hnutí SPD jasně říká „Česká republika na prvním místě“. I v roce 2021 bude hnutí SPD pokračovat v rozhodném odporu proti migrační politice a diktátu EU. Jsme jediní, kdo se nebojí označit islamizaci Evropy za zásadní bezpečnostní riziko pro naši zem. Budeme nadále prosazovat přímou demokracii, neboť svoboda a demokracie musí sloužit lidem, a ne elitám.

Ani rok 2021 nebude snadný pro náš stát, a právě proto si najděme hodně času pro naše rodiny a kamarády. Buďme dobrými sousedy a pomáhejme si. Držme pohromadě, přátelé, a zvládneme vše.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…