Okamura (SPD): Nevěřte zmanipulovaným průzkumům, máme stabilní podporu

01.04.2019 4:33

Komentář na facebookovém profilu k nadcházejícím volbám do Evropského parlamentu

Okamura (SPD): Nevěřte zmanipulovaným průzkumům, máme stabilní podporu
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Protože se blíží klíčové volby do Evropského parlamentu, tak se sluníčkářská média snaží rozložit vlastenecké hnutí a šíří lži o tom, že se SPD rozpadá. Pravda je taková, že SPD má několik tisíc loajálních a pracovitých členů a struktury ve všech krajích republiky. Takže jestli deset členů odejde, dalších deset nových hned přijde. SPD má stabilní strukturu ve všech krajích naší republiky. SPD si udržuje stabilní podporu voličů, která se pohybuje kolem deseti procent.

Sluníčkáři též zveřejňují zmanipulované průzkumy, že SPD má nízké preference a kdo ví jaké další nesmysly. Takovéto útoky zažívají před volbami vlastenecké strany po celé Evropě. Pravda je ale taková, že SPD je silná, stabilní a udržuje si podporu voličů. Nevěřte lžím sluníčkářských médií. Svou zemi ubráníme před islamizací, imigrací a diktátem Bruselu. Naše země bude znovu naše! Máme na to dost síly! Spolu to dokážeme!

Už začal tvrdý předvolební boj proti vlasteneckým stranám a probruselská média, politici a s nimi spojení aktivisté šíří lži jako na běžícím pásu. Sluníčkářské a nadnárodní „elity“ se bojí úspěchu vlastenců ve volbách do Evropského parlamentu, protože ty mohou vést ke zrušení Evropská unie. Tyto samozvané elity vědí, že jim jde o všechno a že mohou přijít o svou diktátorskou nadvládu.

Poslanci a krajští i obecní zastupitelé SPD předkládají návrhy, které mají pomáhat a pomáhají občanům. SPD je součástí silné skupiny evropských parlamentních vlasteneckých stran (MENF), v níž je například i Liga italského ministra vnitra Mattea Salvinho, rakouského ministra vícekancléře Stracheho či poslankyně a předsedkyně francouského Národního sdružení Marine Le Penové – žádná jiná strana v ČR se takovým spojenectvím nemůže pochlubit.

Takže přátelé, přijďte k volbám do Evropského parlamentu, protože nyní jsou tyto volby opravdu rozhodující a nyní máme šanci otřást Bruselem. Pokud nechcete, aby Vám vládli Juncker, Merkelová či Macron, dejte prosím hlas hnutí SPD a společně s dalšími vlasteneckými stranami je pošleme, kam patří… Na politický hřbitov. Svou zemi ubráníme před islamizací, imigrací a diktátem Bruselu. Naše země bude znovu naše! Máme na to dost síly! Spolu to dokážeme!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…