Okamura (SPD): Normální čeští voliči zrádné sociální demokraty už volit nechtějí

07.01.2019 14:01

Komentář na facebookovém profilu k postoji švédské vlády k migraci.

Okamura (SPD): Normální čeští voliči zrádné sociální demokraty už volit nechtějí
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

To je síla. Švédští sociální demokraté investovali 8 miliónů švédských korun (cca 20 mil. Kč) z kapes daňových poplatníků ke zvýšení účasti voličů z řad migrantů ve volbách. Zdá se, že se tato strategie vyplatila: v Stockholmské čtvrti Rinkeby, kde devět z deseti obyvatel jsou imigranti, obdrželi Sociální demokraté 77 % hlasů, zatímco vlastenečtí Švédští demokraté jen 3 %. Podobně volby dopadly i ve zbývajících 60 švédských No-Go zónách, kde žijí migranti. Takže je to podobné tomu, co říkal poradce bývalého britského premiéra Tonyho Blaira, že sociální demokraté si ve formě imigrantů vozí své voliče.

Už chápete, proč předseda ČSSD Hamáček podporuje islám a europoslanec ČSSD Poche kvóty na migranty? Už chápete, proč ministr zahraničí Petříček z ČSSD spolu s premiérem Andrejem Babišem podpořili globální pakt o uprchlících? Normální čeští voliči zrádné sociální demokraty už volit nechtějí, a tak si musí sociální demokraté nové „voliče“ importovat ve formě muslimských přistěhovalců. Že tím jaksi zničí naši zemi, je vůbec nezajímá.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Nedávná studie Pew Research Center odhadla, že zastoupení muslimů ve Švédsku stoupne v celé populaci (kvůli vysoké porodnosti) do roku 2050 na 11 %, i kdyby se imigrace do Švédska ihned zastavila. Při střední úrovni migrace se odhaduje, že podíl muslimů během 30 let stoupne na 20.5 %. Při vysoké úrovni migrace by podíl muslimů stoupl na 30,6 %.

Pokud chtějí švédští sociální demokraté spáchat sebevraždu švédského národa, je to jejich odpovědnost. MY v SPD v tom samém pokusu českým sociálním demokratům zabráníme! Potřebujeme ale vaši podporu v květnových evropských volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.