Okamura (SPD): O zničujícím vlivu nové vlády na naši zemi si nedělám iluze

03.01.2022 17:58 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vládě premiéra Fialy

Okamura (SPD): O zničujícím vlivu nové vlády na naši zemi si nedělám iluze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Bude hůř. O zničujícím vlivu nové vlády na naši zemi si nedělám iluze. Koalice demobloku začne svoje protinárodní a protiobčanské programy začne brzy prosazovat v nové vládě. Už po druhé jsme jako SPD úspěšně vstoupili do Poslanecké sněmovny - bez sponzorů, bez kmotrů a po kampani s bezkonkurenčně nejmenším rozpočtem ze všech parlamentních stran.

Je ale škoda, že jsme bohužel ve Sněmovně oslabeni o hlasy statisíců stejně smýšlejících občanů, které ovlivnily mystifikační kampaně malých stran - ale, a to je třeba také vidět - statisíce občanů stejného názoru, jako má SPD, volilo dokonce strany, které ve skutečnosti prosazují přesný opak toho, co občané chtějí.

Před volbami jsme totiž mohli vidět, že fakticky všechny partaje v médiích v podstatě kopírovaly program a názory SPD, všichni jakoby odmítali migraci a migranty, všichni odmítali Zelený úděl EU, tedy Green Deal, a, všichni kritizovali Brusel za absurdní směrnice a poškozování české ekonomiky, všichni odmítali euro, zadlužování vysoké daně a odvody, všichni odmítali nouzové stavy nebo povinné očkování.

Anketa

Počíná si premiér Fiala ve své funkci dobře?

4%
91%
hlasovalo: 29838 lidí

Díky bohapustému lhaní vyhráli političtí podvodníci, kteří se hned po volbách shodují na přesném opaku toho, co hlásali. A bohužel bude hůř, protože svoje protinárodní a protiobčanské programy začnou brzy prosazovat v nové vládě.

O zničujícím vlivu nové vlády na naši zemi si nedělám iluze a pevně věřme, že parta složená z bruselofilských multikulturalistů, promigračních aktivistů a pološílených protižidovských anarchistů o iluze připraví i většinu národa. Samozřejmě tuto vládu nepřeju ani těm, co ji volili, a v zájmu naší země a slušných pracujících lidí, v zájmu důchodců i našich děti si přeji, aby se tato vláda rozpadla co nejdříve.

Pozitivní je, že volby a kampaně ukázaly, že my jsme ti, kdo dlouhodobě mají správná řešení, že jsme ti, kdo jako první říkají pravdu o stavu věcí u nás i v Evropě, a jsme ti, kdo přinášejí systémové řešení, kterým je skutečná demokracie.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

4:32 Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře paliativní péče.