Okamura (SPD): Požadujeme po vládě, aby uznávala protilátky proti covidu-19

23.09.2021 16:57 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k protilátkám jako možnosti prokazování bezinfekčnosti

Okamura (SPD): Požadujeme po vládě, aby uznávala protilátky proti covidu-19
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Požadujeme po vládě, aby uznávala protilátky proti covidu-19 jako možnost prokazování bezinfekčnosti. Donutit lidi s protilátkami k očkování může ohrožovat jejich zdraví a život. Hnutí SPD dlouhodobě požaduje po vládě ANO a ČSSD, aby uznávala protilátky proti covidu-19 jako možnost prokazování bezinfekčnosti. Debatu sněmovna minulý týden po vymezené hodině přerušila na neurčito. Přitom donutit lidi s protilátkami k očkování může ohrožovat jejich zdraví a život.

Ministerstvo zdravotnictví řízené ministrem Adamem Vojtěchem (za ANO) se stále není schopno jednoznačně vyjádřit k možnostem, jak prokázat bezinfekčnost kromě testu, nemoci v posledním půlroce či očkování. Přitom testy na protilátky uznávají například v Rakousku.

Odmítáme povinné covid očkování a požadujeme docházku dětí do škol bez podmínek, včetně jejich volnočasových aktivit, kdy na kroužcích je test stále nutný a rodiče musí zajišťovat testy sami. Sněmovna nám zároveň na poslední řádné schůzi v tomto volebním období opakovaně odmítla schválit zrušení pandemické pohotovosti.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…