Okamura (SPD): Proč máme tak neuvěřitelně servilní a slabou vládu?

02.07.2022 13:44 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vládě Petra Fialy a dostavbě Dukovan.

Okamura (SPD): Proč máme tak neuvěřitelně servilní a slabou vládu?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

Premiér Petr Fiala (ODS) dnes vřele objímá předsedkyni Evropské komise (EK) Ursulu von der Leyenovou v okamžiku, kdy EK začala vyšetřovat plánovanou státní podporu rozšíření české jaderné elektrárny Dukovany. Dostavba je přitom nutně potřeba pro energetickou bezpečnost ČR a našich občanů, abychom měli dostatek energie. Proč máme tak neuvěřitelně servilní a slabou vládu, která se neumí postavit za zájmy našich občanů a leze do zadku zájmům ciziny? To je fakt moc smutný pohled. Evropská komise ani Fialova vláda přece nebude platit za naše občany drahé složenky za energie!

Důvodem vyšetřování ČR ze strany EK jsou pochybnosti, zda je tato podpora v souladu s pravidly Evropské unie. Proč je premiér Fiala takový srab, že se proti tomuto postupu nemá odvahu ohradit?

Víme proč, protože nehájí zájmy našich občanů a naší republiky, ale hájí zájmy Bruselu. Na rozdíl od Orbána či našeho SPD. A já se ptám: Co je Evropské unii do toho, jak my si v naší zemi stavíme či podporujeme jaderné elektrárny, aby měli naši občané dostatek energie!?

Je to jen další příklad toho, jak obrovsky daleko zasahuje moc Evropské unie do našich záležitostí a že my sami už v naší zemi téměř o ničem nerozhodujeme. Musíme si vzít naši zpět do vlastních rukou a vyrvat ji Bruselu, globalistům, sluníčkářům a rozkrádačům! ! V naší zemi mají rozhodovat čeští občané, a nikdo jiný!

V září budou volby, které budou referendem o vládě Petra Fialy, která kolaboruje s Bruselem v Green Dealu a mnoha dalších nesmyslech. Musíme se postavit proti diktátu Bruselu, nebo nás EU ožebračí a zničí!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.