Okamura (SPD): Proti vetřelci jsme povinni bránit svou zemi i se zbraní v ruce. Stoupne kriminalita

01.08.2015 13:20

Jsem rád, že již nejsem mezi politiky zcela osamocen v jedné otázce. Stejně jako já minulý měsíc, tak i prezident Zeman nyní řekl, že v případě, že by k nám vstoupili islamisté, je odhodlán naši zemi bránit se zbraní v ruce a že by naše hranice měla za současné uprchlické krize střežit armáda.

Okamura (SPD): Proti vetřelci jsme povinni bránit svou zemi i se zbraní v ruce. Stoupne kriminalita
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ano, jsem přesvědčen, že proti jakémukoli nepřizpůsobivému vetřelci, který ohrožuje demokratické zřízení a mírové soužití v naší zemi, jsme povinni bránit svou zemi i se zbraní v ruce. Byť si to mnoho z nás neuvědomuje nebo si myslí, že to není potřeba nebo že to snad někdo cizí z ciziny udělá za nás.

A bezpochyby je také nutné ihned na maximum zvýšit ostrahu hranic, protože denně k nám hranicí přichází desítky i stovky ilegálních imigrantů. Ty, co odchytne policie, jsou jen špička ledovce a je třeba říct, že se dlouho neutěšujme myšlenkou, že jsme jen tranzitní zemí. I u nás muslimských imigrantů přibývá a už dnes si do České republiky zvou rodinné příslušníky a ti mají pak kvůli našim děravým zákonům také nárok na trvalý pobyt a opět na to pozvat další rodinné příslušníky. A až řekne Německo stop, tak budou zůstávat imigranti hromadně u nás. Je třeba urychleně změnit zákony a zastavit tuto neuvěřitelnou benevolenci.

Prosazuji nulovou toleranci imigrace, jelikož jakákoliv imigrace do naší republiky se děje na úkor sociálního zabezpečení pro naše seniory a naše handicapované spoluobčany, na úkor našich rodin s dětmi a na úkor našich nezaměstnaných.

Imigrace způsobí velké trvalé sociální problémy, což naše vláda odmítá vidět, proto nám do republiky přivádí další a další imigranty z Afriky či Arábie. Imigranty, z nichž většina bude nezaměstnaná, jelikož neumí ani náš jazyk a budou donekonečna vysávat naši již tak zadluženou státní pokladnu. Samozřejmě stoupne také kriminalita a zvýší se sociální pnutí v naší společnosti.

Považuji jednání naší vlády za extrémní, jelikož jedná zcela proti vůli drtivé většiny obyvatel. Nikdy jsem si nemyslel, že nám v naší republice budou vládnout extrémisté. Tato vláda ale není nic jiného.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

23:08 Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k zákonu o zemských znacích a vlajkách