Okamura (SPD): Šílený boj EU proti CO2 likviduje evropskou ekonomiku

24.09.2020 19:21

Komentář na facebookovém profilu k pokutám za porušení emisních norem

Okamura (SPD): Šílený boj EU proti CO2 likviduje evropskou ekonomiku
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Tomio Okamura

Další buzerace z Bruselu. Evropská komise bude od září moci stáhnout do servisu vozidla, která porušují emisní normy, podle nichž jim bylo uděleno schválení k provozu. To jim v Bruselu dokonce budou moci i odebrat. Za porušení předpisů také bude možné udělit pokutu ve výši až 30 000 eur. Tato pravomoc přitom dosud příslušela úřadům v jednotlivých zemích a pokuty mohly udělovat pouze autority, které vozu přidělily schválení k provozu, uvedlo Aktuálně.cz. Hnutí SPD odmítá diktát Bruselu a prosazuje vystoupení z EU. Unie se už motá skoro do všeho. Vidíme, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme pryč, tím lépe!

Anketa

Podporujete nový plán EU na povinnou relokaci migrantů?

2%
98%
hlasovalo: 36033 lidí

Šílený boj EU proti CO2 navíc likviduje evropskou ekonomiku. Například prodej nových aut v zemích Evropské unie se podle Euractiv.cz za osm měsíců letošního roku snížil o 32 procent na více než 6,12 milionu vozů. Z toho v samotném červenci počet registrací nových aut klesl o 5,7 procenta a v srpnu o 18,9 procenta.

Vyplývá to ze zprávy, kterou zveřejnilo Evropské sdružení výrobců automobilů (ACEA). Z největších zemí nejvýraznější propad, o 40,6 procenta, zaznamenalo Španělsko. V Itálii se prodej snížil o 38,9 procenta a ve Francii o 32 procent. V Německu, které je největší evropskou ekonomikou, prodej klesl o 28,8 procenta!

Hnutí SPD odmítá diktát Bruselu a prosazuje vystoupení z EU. Unie se už motá skoro do všeho. Vidíme, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme pryč, tím lépe!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…