Okamura (SPD): Stavíme kandidátky v přibližně 300 městech a obcích

17.06.2018 21:16

Komentář na facebookovém profilu k přípravě na komunální volby

Okamura (SPD): Stavíme kandidátky v přibližně 300 městech a obcích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Chystáme se v celé republice na říjnové komunální volby, stavíme kandidátky v přibližně 300 městech a obcích po celé republice, na kterých bude kandidovat za SPD témeř deset tisíc našich členů a podporovatelů - jsme velkým hnutím plném pozitivní energie a elánu. Naším cílem je prosadit náš program - více peněz pro slušné a řádné občany, bezpečnost a spravedlnost.

Včera jsme otevřeli novou kontaktní kancelář SPD v Ostravě v obchodním středisku Kotva, abychom byli co nejblíže lidem. SPD má již desítky kontaktních kanceláří po celé republice, kde nabíráme podněty, které lidi pálí a s jejichž řešením pomáháme.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Konkrétně obyvatelé Ostravy si stěžují nejvíce na kriminalitu a nepořádek kolem ubytoven pro nepřizpůsobivé skupiny obyvatel, chteji vice parkovacích mist, nejsou opravené chodníky, chybí startovací byty pro mladé, je potřeba rozšíření možností bydlení pro seniory, chtějí znovu zřídit pohotovou v Ostravě-Jih, je nedostatek školek, chtějí zabránit přistěhování dalších neprizpusobivych lidí a tak dále. Budeme to řešit, letos v říjnu jsou komunální volby, prosím o podporu SPD.

A samozřejmě lidi trápí nízké mzdy a nízké důchody. Na tom již ve Sněmovně pracujeme, aby to bylo lepší. I díky našim hlasům se jiz podařilo prosadit zatím alespoň malé zvýšení důchodu. Chodím celoročně nabírat podněty mezi lidi, abych měl neustále přímou zpětnou vazbu - tento víkend jsem jiz byl na setkání s občany v Českem Těšíně, v Ostravě, ve Frýdku-Místku, v Havířově, v Bruntále, v Kravařích a v Těrlicku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.