Okamura (SPD): Také já bych byl moc rád, kdyby se Evropa probudila

14.02.2019 19:34

Komentář na facebookovém profilu k výzvě Georga Sorose, aby se vládnoucí elity vypořádaly euroskeptiky

Okamura (SPD): Také já bych byl moc rád, kdyby se Evropa probudila
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Nechvalně známý podporovatel liberální přistěhovalecké politiky George Soros, který financuje po celém světě podvratné politické neziskové organizace, vyzval Evropu, aby se probudila. Ve výzvě s názvem "Evropo, prosím, probuď se!" vyzývá Soros, aby se současné vládnoucí elity vypořádaly s námi euroskeptiky. Označuje vlastence za vnitřní hrozbu a protievropské síly. Připomenu, že také premiér Andrej Babiš veřejně podpořil George Sorose, když prosazoval přemístění Sorosovy univerzity z Budapešti do Prahy.

Také já bych byl moc rád, kdyby se Evropa probudila. Ale jiným směrem. Je nejvyšší čas, abychom dali Bruselu najevo, že současné směřování EU se nám zajídá. Je to stále dokola. Ti samí lidé, kteří by nejraději zaplavili náš kontinent migranty z Afriky a zemí Blízkého východu, označují vlastenecké síly za škodnou. Rozum mi nad tím zůstává stát. Přitom, kdo si přeje ve skutečnosti zničit Evropu, když ne právě multikulturalisté a příznivci politicky korektnost typu Sorose?

Euroskeptickým silám naopak na budoucnosti Evropy z celého srdce záleží. Nepřejeme si nic jiného, než aby si náš kontinent zachoval svoji identitu a jeho státy svůj národní charakter. Na oplátku jsme označování médií a politickými odpůrci za nácky, rasisty apod. Těší mě, že čím dál tím víc lidí přestává těmto dehonestujícím nálepkám věřit a utváří si názor na hnutí SPD na základě svých vlastních poznatků a zkušeností. Pravda se ostatně už brzy ukáže. Volby do Evropského parlamentu se kvapem blíží. Počítáme s vaší podporou!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích