Okamura (SPD): Ukazuje se, že prorodinná politika Orbána přináší dlouhodobé pozitivní výsledky

01.06.2019 6:27

Komentář na facebookovém profilu k prorodinné politice Maďarska

Okamura (SPD): Ukazuje se, že prorodinná politika Orbána přináší dlouhodobé pozitivní výsledky
Foto: Archiv Tomio Okamury
Popisek: Tomio Okamura a Matteo Salvini

Ukazuje se, že prorodinná státní politika Viktora Orbána přináší dlouhodobé pozitivní výsledky. V Maďarsku za posledních osm let klesl počet potratů o třetinu, počet rozvodů o 22 procent a počet uzavíraných manželství se zvýšil o 43 procent. A v minulém roce se narodilo nejvíce dětí za posledních 20 let. Podobnou cestou finanční podpory rodin chce jít i hnutí SPD.

Maďarsko dnes vyhrazuje na podporu rodin 5 procent hrubého domácího produktu, což je dvakrát tolik co v roce 2010. Maďarská prorodinná politika se setkává se silnou kritikou v zahraničí od sluníčkářů, kteří by raději dováželi migranty. Jeden ze švédských ministrů ji označil za „nacistickou“…

Řešení demografického propadu podle nás ale není v dovozu nepřizpůsobivých muslimských imigrantů, jak to prosazují sluníčkáři a globalisté, ale přece v tom, že podpoříme naše vlastní rodiny a naše vlastní české děti. Jenže dovážet imigranty je záměrem sociálních demokratů, globalistů a sluníčkářů, aby mohli zničit národy a národní státy a vytvořili tupou masu ovcí, kterou budou moci lehce ovládat.

Hnutí SPD má v programu velmi výraznou finanční pomoc pracujícím rodinám s dětmi. Pro tyto rodiny s dětmi máme připravené výrazné slevy na dani z příjmu - 50 % u prvního dítěte, 60-70 procent u dvou dětí a rodina se třemi a více dětmi nebude platit žádnou daň z příjmu. Samozřejmě by platila námi navrhovaná podmínka, že alespoň jeden z rodičů pracuje a čistý trestní rejstřík bez úmyslných trestných činů. Stejně tak chceme zavést i výhodné novomanželské půjčky i podporu bydlení a další věci – opět podmíněné pracovní minulosti jednoho z rodičů a podmínkou čistého trestního rejstříku bez úmyslných trestných činů.

My na rozdíl od Babišovy vlády ANO, ČSSD a KSČM pracující rodiny s dětmi podporujeme, protože děti jsou naše budoucnost, víme, jak náročné je děti vychovávat i zajišťovat jim nutné potřeby a bez nových dětí může náš národ zaniknout a mohou převládnout imigranti. Taktéž by nemuselo být na důchody. Volte prosím hnutí SPD a situace Vaší rodiny se výrazně zlepší! S námi bude DOOPRAVDY líp!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…