Okamura (SPD): Výhrady k práci ČT mají téměř všichni

09.09.2018 13:49

Komentář na facebookovém profilu ke kritice ČT prezidentem Zemanem

Okamura (SPD): Výhrady k práci ČT mají téměř všichni
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Prezident Miloš Zeman řekl, že by si velice přál personální změny v České televizi kvůli jejímu arogantnímu a nevyváženému chování. Podle prezidenta je cestou dvojí zamítnutí zprávy ohospodaření ČT Poslaneckou sněmovnou. Tímto způsobem lze podle zákona odvolat Radu ČT a zvolit následně novou.

Ano, pan prezident má pravdu. Tento postup jsme v minulosti jako SPD ve Sněmovně prosazovali v podstatě každý rok, ale bohužel nás poslanci jiných stran vždy přehlasovali navzdory tomu, že výhrady k práci ČT mají téměř všichni. Ředitel ČT a jeho lidé umí zřejmě vždy před volbami přinést stranám nějaké “zajímavé” argumenty, takže z kritiků ČT se zázrakem najednou stali její obhájci.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Náš dlouhodobý postoj vůči ČT, kdy vytrvale upozorňujeme na manipulace a tendenční vysílání, je také důvodem neustálých pomluv SPD a Okamury v pořadech České televize. Česká televize a Český rozhlas otevřeně vstoupili do politické soutěže v ČR a stali se další politickou silou, která cíleně dehonestuje a bojuje proti názorově nepohodlným politikům. To vše za koncesionářské poplatky občanů. To je zcela nepřijatelná situace.

V České televizi a v Českém rozhlase probíhá intenzivní kampaň proti SPD. Cílem je dostat SPD na politický okraj a zabránit prosazování našeho vlasteneckého politického programu. Není náhodou, že tato kampaň nabrala na síle opět nyní před komunálními a senátními volbami. Kampaň je vedena s cílem ovlivnit výsledek voleb a je vedena v zájmu nadnárodního řízení České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…