Okamura (SPD): Výroky Černochové nás můžou stát miliardy

09.11.2023 17:17 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům výroku ministryně obrany Černochové o vystoupení z OSN

Okamura (SPD): Výroky Černochové nás můžou stát miliardy
Foto: Hana Brožková
Popisek: Tomio Okamura

Hloupé výroky nekompetentní ministryně obrany Černochové (ODS), aby ČR vystoupila z OSN, mohou způsobit České republice škody za miliardy, jelikož s námi nyní odmítají jednat o vzájemném obchodu významné zahraniční státy. „Postoje Černochové mohou vést k miliardovým ztrátám,“ uvedl k situaci například politolog Josef Mlejnek z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy pro deník Blesk.

Anketa

Je srovnání Petra Fialy s Milošem Jakešem přehnané?

3%
95%
hlasovalo: 22006 lidí

Co k tomu dodat? Neschopný premiér Fiala (ODS), nekompetentní ministr zahraničí Lipavský (Piráti) a hloupá ministryně obrany Černochová (ODS) poškozují Českou republiku po celém světě. Říkám už dost! Například tento týden zrušily pouhý den před návštěvou přijetí české vládní delegace dvě ropné velmoci, Saúdská Arábie a Nigérie. Přitom byly návštěvy z české strany dlouho předem připravované.

V Saúdské Arábii chtěla vláda dojednat dodávky arabské ropy místo té ruské, ale Arabové jednání s českou vládou den před návštěvou odmítli… Důvodem jsou prý mimo jiné právě hloupé výroky ministryně obrany Černochové (ODS), že chce ČR vystoupit z OSN. Přitom západní demokratické země čile ve velkém obchodují s Ruskem, Čínou, arabskými ropnými zeměmi i Afrikou, bez aktivistické ideologie.

Fialova vládní pětikoalice škodí, kde může, neumí dělat zahraniční obchod a diplomacii a těžce na to finančně doplácí naši občané a naše firmy! Trapná Fialova vláda dělá naší zemi ostudu všude, kde může. Musíme co nejdříve vládu vyměnit! Hnutí SPD disponuje odborníky, chceme být součástí příští vlády a uděláme pořádek, aby byl český občan na 1. místě!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

7:17 Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

Královéhradecký kraj ocenil významné osobnosti v regionu. Mezi oceněnými je kardinál Dominik Duka, ř…