Okamura (SPD): Žádáme demisi této vlády a nové volby

28.09.2015 16:17

Projev předsedy hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Tomia Okamury na demonstraci v Praze na Hradčanském náměstí za referendum o vystoupení z EU a proti přijímání nelegálních imigrantů.

Okamura (SPD): Žádáme demisi této vlády a nové volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Dámy a pánové,

naše vláda hanebně kapitulovala a podřídila se bruselskému diktátu. Jsme ve válečném stavu a naše vláda souhlasila s tím, že na naše území dobrovolně pustíme nepřátelské a nelegální migranty.  To hraničí s vlastizradou. Žádáme demisi této vlády a nové volby.

Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) povede nekompromisní politický zápas proti ztrátě  svobody, samostatnosti a proti nebezpečí islamizace. Ve sněmovně jsme letos již třikrát navrhovali referendum o vystoupení z Evropské unie. Navrhli jsme letos také postavení islámského práva šaría a džihád mimo zákon.

Reakcí byla vždy jen arogance vlády a zamítnutí. Nedáme se odradit a budeme to prosazovat znovu. Navrhneme to znovu při každé další možnosti. Nezastaví nás a nekoupí. Zítra v Poslanecké sněmovně navrhneme a podnikneme kroky k vyslovení nedůvěry vládě. Potřebujeme vládu, která hájí tuto zemi, a ne vládu Bruselských posluhů.

Současná politická reprezentace nemá mandát k tomu, aby rozhodovala o tak zásadních věcech, jako je faktické zrušení suverenity naší země a darování části našeho státu nepřátelským a nelegálním přistěhovalcům.

Vládní politici do jednoho v uplynulých letech jakékoli problémy s nelegálními migranty popírali, a podporovali Brusel a Washington v destabilizaci zemí v Africe, na Blízkém východě a v Asii, podporovali války, které jsou základní příčinou současné krize.

Klíčem k řešení migrační krize není přijímání migrantů. Hořící les neuhasím tím, že si vezmu hořící stromy domů, ale že požár uhasím.  Řešení je pouze okamžité ukončení války na Středním východě a stabilizování zemí v severní Africe. Znamená to, že Evropská unie musí v prvé řadě nekompromisně zatlačit na svého v uvozovkách "spojence" USA a donutit je, aby přestali vyvážet válku do světa, a přestali destabilizovat cizí země. 

Vláda premiéra Sobotky je loutkou Bruselu a Washingtonu. Nehájí v první řadě naše národní zájmy.

A právě USA a Evropská unie svou politikou podpořili teroristy z Islámského státu a tedy i invazi ilegálních imigrantů do Evropy, což je zločin a já si proto troufám tvrdit, že i tato naše vláda je zločinná, protože nejen že neprotestovala proti těmto krokům USA a západních zemí, ale zároveň zradila svůj národ a vydává ho napospas nepřátelským vetřelcům.

Samozřejmě je třeba ihned všechny migranty vrátit do jejich zemí za hranice EU a současně hranice neprodyšně pro nelegály uzavřít.

Po sedmdesáti letech od konce druhé světové války jsme v největším ohrožení. Naše země i celá Evropa jsou cílem útoku milionů Arabů, vyznavačů islámu a muslimských běženců.

Přesto jsem optimista – věřím, že naši občané poté, co je tak neuvěřitelně politici zradili, budou žádat skutečnou demokracii, nikoli vládu stranických oligarchů ovládaných washingtonskou lobby. Věřím, že demokracii budou žádat občané všech evropských zemí, kde vládnou stranické oligarchie. Věřím, že občané, pokud budou mít vládu ve svých rukou, svou zemi a sebe nezaprodají a národní státy své země před vetřelci uchrání. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) znovu v Parlamentu navrhne demokratický zákon o referendu, který nám vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL vloni zamítla. Chceme, aby měli občané právo se závazně vyjádřit o směřování svojí země.  

To zásadní poselství je, že řešením je mír a skutečná demokracie. Pamatujte si to, až budou média a politici lhát, že dnes se tu sešli fašisté nebo extrémisté. Ne, my chceme mír a demokracii. Chceme žít v míru a v bezpečí. To je naše svaté právo, a pokud nám ho vláda upírá, pak taková vláda nemá právo na existenci. 

Premiér Sobotka mě veřejně v médiích pomlouvá, že jsem populista, když žádám spolu s naším hnutím Svoboda a přímá demokracie (SPD)  referendum o vystoupení z Evropské unie.  Evropská unie, přesněji evropská vláda, na níž se podílí naši vládní politici a většina Europarlamentu, včetně poslanců vlády pana Sobotky, poněkolikáté zradila naše národní i evropské zájmy, a to zcela jasně proti vůli drtivé většiny Evropanů.  

Ve skutečné demokracii, která v naší republice ovšem není, je naprosto přirozené, že občan má právo žádat nápravu toho, co je špatné a s čím nesouhlasí. To je demokracie, ne populismus. 

Závěrem mi dovolte, abych Vás požádal o podporu naší papírové petice za referendum o vystoupení z EU, která je ke stažení na našich webových stránkách www.spd.cz  Potřebujeme 10 tisíc podpisů a poté musí být ze zákona tato naše petice veřejně projednána v Parlamentu. Prosím Vás o podporu. Spolu to dokážeme!

Tomio Okamura – předseda SPD

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…