Okamura (SPD): Zajímavé je, že se proti nenávistnému islámu neozve KDU-ČSL, která se tolik hlásí ke křesťanství

20.04.2019 14:02

Komentář na facebookovém profilu k migraci a pronásledování křesťanů v islámských zemích

Okamura (SPD): Zajímavé je, že se proti nenávistnému islámu neozve KDU-ČSL, která se tolik hlásí ke křesťanství
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Sluníčkáři propagují lži o mírumilovném islámu, zatímco křesťanům hrozí během příštích deseti let vyhlazení z regionu Blízkého východu, kde nyní převládají muslimové. Stále větší množství křesťanů totiž muslimy zabíjeno, nebo jsou nuceni prchat před pronásledováním. Oznámily to katolické charitativní organizace. Zatímco evropské sluníčkářské vlády s otevřenou náručí otevírají své země muslimům a mnohdy i džihádistům, odmítají dát azyl pronásledovaným křesťanům. Hnutí SPD jasně říká, že islám je nenávistná ideologie. My říkáme, že je třeba bránit křesťanskou Evropu proti invazi islámu a že je potřeba pomoci křesťanům, kterým ze strany muslimů hrozí vyhlazení. Když se nebudeme bránit, budeme vyhlazeni i my!

Zajímavé je, že se proti nenávistnému islámu neozve KDU-ČSL, která se tolik hlásí ke křesťanství… Naopak lidovci dokonce migraci z islámských zemí do České republiky přímo veřejně podporují.

V Iráku prováděl hromadné popravy křesťanů Islámský stát a další džihádisté. V posledních 12 letech se tam počet křesťanů propadl z 1 milionu na pouhých 275 000. Křesťané jsou perzekvováni a zabíjeni i v dlaších muslimských zemích.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Zatímco evropské sluníčkářské vlády s otevřenou náručí otevírají své země muslimům a mnohdy i džihádistům, odmítají dát azyl pronásledovaným křesťanům. Šokující případ se stal ve Velké Británii. Britské úřady zamítly azyl dvěma Íránkám, které musely opustit svou vlast kvůli přestoupení na křesťanství. Podle úřadů je křesťanství násilným náboženstvím... „Řekla jste, že Ježíš je vaším spasitelem. Před íránským režimem vás neochránil. Nevěříte dost,“ napsali úředníci cynicky jedné z žen v zamítavém posudku. Přitom za odpadnutí od islámu je v Íránu dle práva šáría trest smrti! Podobně azyl křesťanům zamítá i Švédsko, které přijímá zpět bojovníky Islámského státu!

Hnutí SPD jasně říká, že islám je nenávistná ideologie. Zajímavé je, že se proti nenávistnému islámu neozve KDU-ČSL, která se tolik hlásí ke křesťanství… My říkáme, že je třeba bránit křesťanskou Evropu proti invazi islámu a že je potřeba pomoci křesťanům, kterým ze strany muslimů hrozí vyhlazení. Když se nebudeme bránit, budeme vyhlazeni i my!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): 1,2 milionu nelegálních migrantů jen za loňský rok

16:05 Dostálová (ANO): 1,2 milionu nelegálních migrantů jen za loňský rok

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.