Okamura (SPD) se chystá do uprchlického tábora v Bělé: Miliardy pro tyto vetřelce?

12.09.2015 10:09

V pondělí 14. září v 15 h. navštívím zařízení pro ilegální imigranty v Bělé pod Bezdězem a hned následně v 17:30 Vás zvu na veřejnou besedu s nespokojenými občany, kterou naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) pořádá v Bělé pod Bezdězem v sále Sokolovny v Tyršové ulici 396. Těším se na Vaši účast a na osobní setkání s Vámi! Přijďte ukázat, že Vás toto téma opravdu pálí! Samozřejmě společně probereme konkrétní návrhy řešení.

Okamura (SPD) se chystá do uprchlického tábora v Bělé: Miliardy pro tyto vetřelce?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Chci na vlastní oči vidět, jak tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL plýtvá miliardami korun na podporu ilegálních (tzn. nezákonných) imigrantů na úkor sociálního zabezpečení pro naše vlastní potřebné občany. Ano, slyšíte dobře, na podporu těchto nechtěných vetřelců již tato vláda vyčlenila několik miliard. Proti vůli drtivé většiny obyvatel. A v poslední době začala vláda dokonce veřejně lhát, jelikož se lekli veřejného mínění, a snaží se proto vzbudit dojem, že jsou jako proti. Vzpomeňte si ale, jak ještě letos v dubnu hlasovala většina českých vládních europoslanců v Evropském parlamentu PRO KVÓTY PRO ILEGÁLNÍ IMIGRANTY pro Českou republiku a zradili tak naše občany. Nevěřte této vládě ani slovo.

Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie je jedinou stranou v Parlamentu, která prosazuje nulovou toleranci ilegální imigrace. Všechny ostatní strany chtějí více či méně ilegální imigranty přijímat a legalizovat tady jejich pobyt. My v SPD tedy prosazujeme přesný opak než celá tato vláda a další strany v Parlamentu.

Pro nás jsou na prvním místě naši vlastní potřební občané, kteří žijí často v sociální nouzi. Naši občané, nikoliv cizinci, mají v prvé řadě morální právo na podporu z veřejných prostředků, jelikož naši předci tuto zemi po staletí budovali, a mnohdy za ní i umírali. Máme mnoho seniorů, kteří nemají peníze ani na potřebné léky, máme milion handicapovaných spoluobčanů, máme mladé rodiny, které se bojí mít další dítě, protože by ho neuživili. Přitom děti potřebujeme jako sůl. A jen připomínám, že moje maminka, babička i dědeček pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji.

A v žádném případě bychom neměli podporovat jakékoliv imigranty, kteří pocházejí z nám nepřátelských kultur, což jsou v prvé řadě například islámské země.

Po celou dobu návštěvy v Bělé pod Bezdězem mě doprovodí moji kolegové poslanci SPD Radim Fiala a Jaroslav Holík.

Závěrem mi ještě dovolte, abych Vás pozval na ještě jednu akci, kde osobně budu, a to na demonstraci s názvem "Za naši kulturu a bezpečnou zem", na které vystoupím v úvodu se svým projevem, a která se koná tuto sobotu 12. září od 14:00 na Václavském náměstí u Národního muzea v Praze. Přijďte společně se mnou na demonstraci vyslovit nahlas: NE - imigrantům, NE- projevům islámu, NE - násilí, ANO - referendu o setrvání či vystoupení z EU, ANO - kontrole hranic, ANO - bezpečné zemi. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.