Opl (Rozumní): A máme tady opět festival všemožných zvrhlostí Prague Pride

11.08.2018 11:50

Další ročník festivalu Prague Pride je tady a všichni máme před očima obrázky z průvodů, které jsou propagací neskutečných nechutností. A to vše s finanční podporou z veřejných rozpočtů EU, státu a neziskovek.

Opl (Rozumní): A máme tady opět festival všemožných zvrhlostí Prague Pride
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Že to lidé s homosexuální orientací nemají v životě jednoduché víme všichni. Že i oni chtějí žít plnohodnotný život se vším všudy je pochopitelné. Ale jsou zde jisté limity, za které příroda nejde a neměla by jít ani společnost.

Manželství je svazek mezi mužem a ženou a rodina je muž, žena a děti. Platí to tak od nepaměti a rozhodně není žádný důvod na tom cokoliv měnit.

Znám řadu homosexuálů, kteří dříve žili v heterosexuálním svazku, mají dokonce děti, a nyní žijí ve svazku homosexuálním. Své děti milují tak, jak se to má a zde je samozřejmě možné, pokud to ty děti chtějí, aby žili společně se svým homosexuálním rodičem i jeho případným partnerem.

Medicína dospěla daleko a tak je dnes možné dát život dítěti i jinak, nežli to zařídila příroda. To je v pořádku, protože stejným způsobem je přinášeno štěstí i heterosexuálním párům. To ale v žádném případě neznamená, že má být upouštěno od podpory muž, žena a jejich děti a má se podporovat cokoliv jiného. V žádném případě není možné dovolit bezdětným homosexuálům adoptovat cizí děti.

Nechť jsou ještě lépe posíleny právní aspekty registrovaného partnerství homosexuálů, ale svazek manželství a s ním spojená právní úprava musí zůstat výhradně pro svazek muže a ženy.

Snaha homosexuálů získat více práv a lepší postavení je sice pochopitelná, ale vše má své logické limity. Pokud chtějí získat pozornost a snaží se o svých problémech a přáních veřejně diskutovat, je to v pořádku.

Ale akce typu pochod Pragu Pride je naprosto zavržení hodnou akcí, která svojí nechutností musí urážet i samotné slušné homosexuály.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.