Opl (Rozumní): A máme tady opět festival všemožných zvrhlostí Prague Pride

11.08.2018 11:50

Další ročník festivalu Prague Pride je tady a všichni máme před očima obrázky z průvodů, které jsou propagací neskutečných nechutností. A to vše s finanční podporou z veřejných rozpočtů EU, státu a neziskovek.

Opl (Rozumní): A máme tady opět festival všemožných zvrhlostí Prague Pride
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Že to lidé s homosexuální orientací nemají v životě jednoduché víme všichni. Že i oni chtějí žít plnohodnotný život se vším všudy je pochopitelné. Ale jsou zde jisté limity, za které příroda nejde a neměla by jít ani společnost.

Manželství je svazek mezi mužem a ženou a rodina je muž, žena a děti. Platí to tak od nepaměti a rozhodně není žádný důvod na tom cokoliv měnit.

Znám řadu homosexuálů, kteří dříve žili v heterosexuálním svazku, mají dokonce děti, a nyní žijí ve svazku homosexuálním. Své děti milují tak, jak se to má a zde je samozřejmě možné, pokud to ty děti chtějí, aby žili společně se svým homosexuálním rodičem i jeho případným partnerem.

Medicína dospěla daleko a tak je dnes možné dát život dítěti i jinak, nežli to zařídila příroda. To je v pořádku, protože stejným způsobem je přinášeno štěstí i heterosexuálním párům. To ale v žádném případě neznamená, že má být upouštěno od podpory muž, žena a jejich děti a má se podporovat cokoliv jiného. V žádném případě není možné dovolit bezdětným homosexuálům adoptovat cizí děti.

Nechť jsou ještě lépe posíleny právní aspekty registrovaného partnerství homosexuálů, ale svazek manželství a s ním spojená právní úprava musí zůstat výhradně pro svazek muže a ženy.

Snaha homosexuálů získat více práv a lepší postavení je sice pochopitelná, ale vše má své logické limity. Pokud chtějí získat pozornost a snaží se o svých problémech a přáních veřejně diskutovat, je to v pořádku.

Ale akce typu pochod Pragu Pride je naprosto zavržení hodnou akcí, která svojí nechutností musí urážet i samotné slušné homosexuály.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…