Opl (Rozumní): Bezpečnostní hrozba a obnovení pohraniční policie

09.10.2017 11:30

Aktuálně největším bezpečnostním problémem jsou pro naši zemi migranti, kteří představuji možné bezpečnostní, zdravotní, ekonomické a sociální problémy.

Opl (Rozumní): Bezpečnostní hrozba a obnovení pohraniční policie
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Pokud ČR nepřijme odpovídající opatření, která zamezí hromadnému příchodu migrantů na území naší republiky, následky budou pro nás všechny ve všech výše uvedených oblastech katastrofální a ve společnosti to nepochybně způsobí obrovské pnutí, které by snadno mohlo přerůst v masové nepokoje. Nutno dodat, že oprávněně.

Současné bezpečnostní hrozby nejsou geopolitické, ale "interní" jak z pohledu České republiky, tak i Evropy.

Nesmíme podlehnou tlaku EU a politických neziskovek, které se na eskalaci migrační krize přímo podílejí.

Hrozba ve spojitosti s migrací je dvojí. Jednak možný samotný příchod migrantů přes tzv. "zelenou hranici", nebo, a tato hrozba je čím dál více akutní, nám sem budou proti naší vůli vnuceny EU.

Ani jedno nesmíme dopustit ! Na příkladech Francie, Švédska, Německa, Itálie, Španělska a dalších zemí jasně vidíme, jaké problémy migranti představují, včetně zvyšujících se počtů teroristických činů a dalších násilných trestných činů.

Pokud budou ze strany EU sílit tlaky na Českou republiku, abychom museli přijímat nechtěné migranty a to dokonce v počtech, které si oni vymyslí (a ony sílit budou, vždyť pohrůžky vůči naší zemi již učiněny byly), musíme říci jasné "NE" a již jen toto je zřejmým důvodem pro vypsání referenda pro vystoupení z EU.

Současně s tím budeme muset obnovit pohraniční policii a začlenit ji jako dříve do Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie s tehdejší organizační strukturou na krajích a základními útvary, včetně obnovení pátrací a informační služby v rámci této složky Policie ČR.

Strana ROZUMNÍ je po volbách připravena tyto věci řešit a má na to odpovídající odborníky.

Převzato z profilu.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …