Opl (Rozumní): Hnutí Brontosaurus - skuteční "zelení" volí Rozumné

04.09.2017 10:48

Pamatujete na Hnutí Brontosaurus ? Byli to skvělí lidé, pro které láska k přírodě byla vším.

Opl (Rozumní): Hnutí Brontosaurus - skuteční "zelení" volí Rozumné
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

A to obrovské penzum dobrovolně odpracovaných hodin, úžasné aktivity pro děti a mládež a mnoho dalšího. Bez náznaku vměšování se do politiky a zvedání jiných témat, nežli byla příroda.

A dnes?

"Zelení", ať už se skrývají pod různými názvy, jsou čistě politické subjekty, pro které je láska k přírodě jenom účelovým klišé pro manipulaci s lidmi.

Příklady jejich skutečné práce: Megatunel na fotovoltaice, který 25 let bude zbytečně finančně decimovat náš národ, nechutnosti a vydírání při realizaci jakýchkoliv staveb a mnoho dalšího.

To už žádní "skuteční zelení" nejsou a nikdy nebudou...

ALE!!!

Máte opravdu rádi přírodu v duchu Hnutí Brontosaurus a chtěli byste takový subjekt podpořit ve volbách? Máte štěstí. Stranou, která v tomto duchu stále funguje, je Demokratická strana zelených (DSZ).

Že jste o ní mimo Šumavu a Český les moc neslyšeli? Tak to asi proto, že dělají spoustu skvělých aktivit v přírodě, pro přírodu a zvířata a nedělají žádnou eko-politickou agitaci...

Pokud máte "zdravě zelené" srdíčko a chcete volebně podpořit skutečné "zelené" v duchu Hnutí Brontosaura, pak volte volební alianci - stranu ROZUMNÍ, jejíž součástí je i Demokratická strana zelených (včetně kandidátů) a její předseda pan Jiří Anderle je naším stínovým ministrem životního prostředí a současně poradce prezidentského kandidáta a předsedy ROZUMNÝCH p. Petra Hanniga pro oblast životního prostředí.

Moc děkujeme za podporu vás všech, kteří máte skutečně rádi přírodu, kterou mají přeci rádi úplně všichni ROZUMNÍ lidé...

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

17:04 Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tramvaji na Václavském náměstí.