Opl (Rozumní): Nechutný vládní hyenismus a skandální nečinnost

03.08.2017 14:17

Tragédie rodiny a dalších blízkých pobodané a zesnulé ženy v Egyptě je zřejmá, ale evidentní snaha vlády na tom politicky parazitovat je naprosto nechutná. Přitom se nečiní to, co by se dělat mělo !

Opl (Rozumní): Nechutný vládní hyenismus a skandální nečinnost
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Každý den slýcháme o údajně tvrdých požadavcích na Egypt, aby příbuzné oběti odškodnil (hodně mne bude zajímat výsledek – bude-li vůbec nějaký).

Tvrdě prý naléháme na to, aby nám byla vydána pitevní zpráva, i když celý tým doktorů dopravených českým speciálem do Egypta již před řadou dní bleskově vydal zprávu, že lékařská pomoc ze strany egyptské nemocnice byla vzorná a nikdo nepochybil (jen dle oficiálních prohlášení, z počátku lehce zraněná pacientka, zemřela...).

Nejprve se mluvilo o ojedinělém vyšinutém jedinci. Nyní už se připouští, že šlo o muslimského radikála. Aby ne, když hned od začátku byla spousta svědectví, že pachatel „šel“ výhradně po ženách-nemuslimkách...

Jako bývalý policista ÚOOZ se nestačím divit informaci, že se případem začala zabývat Národní centrála proti organizovanému zločinu. Nebudu to dlouze rozvádět. Je to naprostý nesmysl – zjevně pouze politicky nařízený, a toto pracoviště by samozřejmě mělo řešit úplně jiné kauzy. A že jich, neřešených, jsou „mraky“.

Jako naprosto skandální ze strany vlády vnímám to, že stále ještě nebyl Egypt prohlášen za nebezpečnou oblast s důrazným doporučením necestovat do této země.

Nestačilo k tomu sestřelení dopravního letadla v Egyptě přede 2 lety?
Nestačilo k tomu postřílení 29 křesťanů včetně žen a dětí v Egyptě před cca 2 měsíci?
Nestačí k tomu událost, při které zemřela i naše státní příslušnice?

Pokud ne, tak ať vládní hyeny nedělají to naprosto nechutné divadlo prezentující údajný zájem o naše obyvatele, vč. pozůstalých po zesnulé oběti z posledního „incidentu“.

Pamatujte si to všichni k volbám!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…