Ostrá (ČSSD): Lidovci nemají k lidem respekt

09.06.2023 17:17 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na tweet Jana Bartoška, že je současná situace důsledkem předchozího přežírání

Ostrá (ČSSD): Lidovci nemají k lidem respekt
Foto: ČSSD
Popisek: Daniela Ostrá

Podle lidovců můžeme za neschopné hospodaření jejich vlády my všichni - protože jsme se "přežírali". Ohlédněme na chvíli od toho, že samotný výraz "přežírání" ve vztahu k občanům je znak naprosté neúcty k lidem. Pojďme si říci, co tím mají lidovci asi na mysli?

Anketa

Kterou hlavní českou TV skupinu sledujete nejvíc?

3%
35%
hlasovalo: 29717 lidí

"Přežírali" se pracující, kteří díky politice sociální demokracie měli vyšší minimální mzdu? Nebo jsou "přežraní" učitelé, policisté či hasiči, kterým sociální demokracie prosadila vyšší platy? Znamená to, že za práci nenáleží důstojná odměna? Že si jako země nevážíme poctivé práce?

"Přežíraly" se rodiny s dětmi, kterým sociální demokracie navýšila rodičovský příspěvek z 220 tisíc korun na 300 tisíc korun od roku 2020? "Přežírali" se ti, kteří pečují o své blízké a kterým sociální demokracie zvýšila příspěvek na péči pro osoby ve III. a IV. stupni závislosti? Chtějí nám lidovci přiznat, že si neváží péče?

A můžeme pokračovat. Lidovci jsou součástí vlády, která neumí hospodařit. Vlády, která popírá vlastní předvolební sliby. Vlády, která nedokáže plnit své první ani druhé programové prohlášení. Mají zodpovědnost. Přesto ji neumí přijmout a uráží nás všechny.

Nemají k lidem respekt.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

6:04 Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k úspěchu v USA.